Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I snova zdravstvuyte! AKA Welcome back! (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I snova zdravstvuyte! AKA Welcome back! (2022)

I snova zdravstvuite

I snova zdravstvuite (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

Aleksey Serebryakov
  >  Anatoliy Vladimirovich
Viktor Loginov
  >  Lesha 's boss
Tatyana Struzhenkova
  >  Kristina
Dmitriy Zhuravlyov
  >  Volodya
Roman Yolkin
  >  Tenant
Bogdan Zhilin
  >  Ilya
Lyubov Tolkalina
  >  Artyom's mother
Andrey Merzlikin
  >  Boris
Mikhail Politseymako
  >  Valentin
Zakhar Savchenko
  >  Mestnyy patsan
Sergey Styopin
  >  Evgeniy Dmitrievich
Kirill Zhandarov
  >  Konstantin
Nikolay Kislichenko
  >  Igor
Nikolay Naumov
  >  Gosha
Sergey Godin
  >  Lyosha

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 23:16

Svaka cast za prevodjenje na sluhSmile, meni je bila nesko teska serija za pracenje, cas proslost cas buducnost ali osnovna ideje je stvarno fenomenalna.
 Moracu engleski original da pogledam.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2023 u 08:56
Life on Mars odlicna ,odgledao i Ashes to ashes,nije ni ona losa ali muzika je fenomenalna. Ovo cu gledati svidja mi se ideja ,hvala Ljubice jos jednom na preporukama.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2023 u 23:15
Odgledao obe sezone. Prva mi je generalno bolja od druge. Serija ima puno uspona i padova. Mislim da je najavljena treca sezona mozda visak. Originalna ideja sa ''besmrtnoscu'' glavnoj junaka i jos nekih oko njega. Ocena 5.5/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2023 u 10:57
Meni je prva sezona bila dosta dobra, interesantna, meni je zena npr. bila zanimljiv lik i njeno ponasanje, naravno ima odlicnih delova ima  i dosadnih, koji se ponavljaju i nisu kreativni,  ali sveukupno mi je prijala. Jeste druga slabija od prve, ali mi ni kod n nije nesto preterano smetalo, ali da samo nadogradnja.

Takodje, iako je druga prica i druga vrsta humora,Fors-mazhor (2017), takodje ima uspona i padova , bilo je potencijalno prostora za nastavak ali bi mi bilo suvisno, fina prica iako vidjena dosta puta ali nisam gledao u ruskoj `reziji`, dovoljno komike ( iako ima ponavljanja, ali uz obrte podnosljivo) uz dobre glumce, neka crnohumorna krimi drama koja mi je prijala  .
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 23:40
Odlicna, jako zanimljiva serija, puno akcije ali i humora na ruski nacin koji je skoro pa isti kao i nas, molio bih prevodioce ako moze i zeli da prevede i trecu sezonu jer ova serija zasluzuje svoj zavrsetak, hvala ...
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 23:53
Biće prevoda Smile
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 09:04
A jel ima negde engleski prevod,da li neko zna
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 18:51
@LjubicaSP hvala puno, zasluzuje punu paznju i vredna cekanja...
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 00:18
Počela 3. sezona Smile
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 05:45
Hvalaaaa
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 08:14
Hvala
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 09:22
Hvala!
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 22:50
Prevedena i 3. sezona Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 23:51

Hvala Ljubice¬ClapSmileTongue
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2025 u 10:57
Hvala jos jednom Ljubice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.