Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I M3GAN dobija nastavak, tu je i trejler (04.04.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I M3GAN dobija nastavak, tu je i trejler (04.04.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I M3GAN dobija nastavak, tu je i trejler (04.04.2025.)
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2025 u 16:42
Gledaću. Iako je i kec tu na spisku koji još uvek nije odgledan, ali mislim da će se moći oba dela odgledati. Barem se nadam )
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 14:02
Mizi jel se spremas da ga gledas hehe
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 14:03
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 19:15
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Pitao sam neke ljude koji imaju psihičke probleme da li bi gledali, odgovorili su mi da nisu toliko ludi.

LOLpop
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2025 u 23:36
Pa zar je vec toliko proslo ? Pa zar je M3GAN iz 2022 ? No f...g way ) Sorry zbog recnika, a u aprilu smo 2025. Mislim ono wtf ) Opet sorry na recniku ) Pa zar sam upao u nekakav time zone )
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2025 u 00:13
Dobro, kome treba nastavak idiotarije zbog koje se Asimov okretao u grobu.
Amerima koji su doktorirali na uglednom sveučilištu Facebook d.o.o.?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2025 u 13:48
Pre ce biti da im je Wikipedia sveuciliste mislim manje vise to je isto
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.