Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Am Not A Serial Killer (2016) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 00:39 |
I Am Not A Serial Killer (2016) ![]() Režija: Billy O'Brien Scenarij: Billy O'Brien, Christopher Hyde Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: Irska, Velika Britanija Trajanje: 104 min Laura Fraser ... April Christopher Lloyd ... Crowley Max Records ... John Wayne Cleaver Tony Papenfuss ... Ron the Coroner Karl Geary ... Dr. Neblin Bruce Bohne ... Minister Matt Roy ... The Drifter Emmylou Barden ... Brooke's Friend Lucy Lawton ... Brooke Watson Film je baziran na istoimenoj noveli iz 2009. mladog američkog pisca Dana Wellsa i prvi je dio napete trilogije o Johnu Cleaveru, naizgld običnom tinejdžeru koji je fasciniran smrću i serijskim ubojicama. John živi iznad mrtvačnice u kojoj rade njegova majka, teta i sestra, i često im zna pomagati u čišćenju trupla. Svjestan svog ponašanja postavlja si pravila kojih se strogo pridržava kako i sam ne bi postao serijski ubojica. Ali nakon što se u gradu iznenada pojavi pravi serijski ubojica koji sakati žrtve, John mora osloboditi svoje unutrašnje demone i suočiti se sa ubojicom da zaštiti one koji ga okružuju. Hoće li John uspjeti pobijediti moćnog protivnika i svladati čudovište u sebi? Prevod je uradio: saloma |
|
![]() |
|
![]() |
|
robin12345 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Online Points: 11228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledao sam ga sinoć i nije me baš oduševio. Ne može se odrediti. Malo je horror koji je onako potpuno nestrašljiv. Malo je mystery. Malo je dramica, jer onaj djedica je onako čemeran, pa ti ga je malo žao, malo nije. Likovi su apsolutno svi redom sporedni, pa kad nekoga ubiju, svejedno ti je. Pa loše izvedene scene, zašto nepoznati lik poteže u vukoyebini nož na djedicu? Pa lažni retro 80-ih. Iskreno ako snime nastavak ništa od mene, ni minute.
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1697 |
Hvala , kolegi na oceni,
Ovo sigurno necu gledati.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 53 |
Ne mogu da verujem kako neko moze da uptopasti i osrednji film a to je nekih 10-ak minuta pred kraj kad se pojavilo nekakvo cudoviste, ne znam sta je to scenaristi i reziseru trebalo
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 53 |
I naravno, prekinuo sam gledanje kad se to cudoviste pojavilo
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4753 |
Pa zar je moguće da postoji film za koji nisi napisao da je odličan? To mora da je nešto posebno. Skidam!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |