Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hypnotic (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hypnotic (2023)

Hypnotic

Hypnotic (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

misterij, akcija, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Robert Rodriguez

Scenarij:

Robert Rodriguez
, Max Borenstein

Glavne uloge:

Ben Affleck
  >  Danny Rourke
Jeff Fahey
  >  Carl
William Fichtner
  >  Dellrayne
Alice Braga
  >  Diana Cruz
Jackie Earle Haley
  >  Jeremiah
Ryan Ryusaki
  >  Bong
Zane Holtz
  >  Trout
JD Pardo
  >  Nicks
Ionie Olivia Nieves
  >  Minnie (7 yo)
Nikki Dixon
  >  Therapist
Kelly Frye
  >  Viv
Bonnie Discepolo
  >  Business Woman #1
Corina Calderon
  >  Maria
Dayo Okeniyi
  >  River
Sandy Avila
  >  Thelma
Hala Finley
  >  Minnie (10 yo)
Kelly Phelan
  >  Business Woman #2
Ruben Javier Caballero
  >  Watkins

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 00:28

Neko me ovde profesora muzike prozivaSmile
Ovaj 13 game sayawng nisam gledao, ali me zanima. Hvala na preporuci Alexu i Johery.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 00:40
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

ipak bih radije preporučio, ne samo njima naravno nego svima Suckseed.

Slazem se, njega smo pogledali nakon tvog komentra, i hvala na osvrtu. Eto  Metal Lords (2022) iznenadio, a sad se setih dok sam pisao koji mi se svideo korejski npr. Bokmyeon dalho Aka Highway Star, meni bas fin.
Na vrh
ivan-pijovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-pijovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 13:09
Film sa idejom koja je imala puno potencijala. Na žalost, sve je odrađeno jako plitko, pa je tako i radnja a i gluma na jako lošem nivou. Možda će se nekom svideti, ali meni smeta kad vidim da je neko protraćio priliku da napravi nešto izuzetno.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 21:40

Jel neko zna kako se zove tajlanski film u kome je ubica regrutivan da bude hitman. Ista tema kao u Nikiti
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 22:03
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Jel neko zna kako se zove tajlanski film u kome je ubica regrutivan da bude hitman. Ista tema kao u Nikiti

Možda je film: Salvo (2013)
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 22:47

Ja sam pitao za tajlandski film. Zna Vilin. O vaj sto si spomenuo sam prestao da gledao posle 10 minuta. Meni cisti promasaj.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 23:39
Tajlandska Nikita? Mislim da to ne postoji.
Najbliže bi možda bio The Kill List, ali nije ni tu netko unovačen nakon ubojstva (i upitne krivnje).
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 23:56
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Ja sam pitao za tajlandski film. Zna Vilin. O vaj sto si spomenuo sam prestao da gledao posle 10 minuta. Meni cisti promasaj.

Izvini, druže, ja pročitao italijanski umesto tajlanski, stigo me umor pa malo trokiram. 
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2023 u 22:35
Sama priča i nije toliko loša, problem je u tome što je film loše odrađen. Od same glume u kojoj Affleck prednjači (mada meni on nikada i nije bio dobar glumac), loše odrađenih scena i same produkcije. Šteta, bilo je ovde materijala da ispadne solidan film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.