Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala i Pohvala
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hvala i Pohvala

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Boris-HA View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj Boris-HA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hvala i Pohvala
    Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 17:51
[COLOR=green]Драги чланови,

Желео бих да се укратко обратим свима вама и да поделим нешто што ми је лично значајно.

Недавно сам разменио неколико порука са једним од администратора сајта, Бојаном, поводом теме која ми је веома блиска – филмских постера, слика и разних материјала које већ дуго прикупљам и складиштим као део свог хобија. То је само један мали сегмент у оквиру шире љубави према филмовима и ТВ серијама, која се временом претворила у личну архиву са разноврсним садржајима.

Не желим да вас оптерећујем детаљима, али сам осетио потребу да изразим захвалност – пре свега Бојану на љубазности и разумевању, али и целом тиму који стоји иза Titlovi.com. Њихов труд, време и доступност свима нама, без икакве надокнаде, у данашњем времену заиста заслужују свако поштовање.

Хвала вам што сте ту, што делите своје знање, преводе и љубав према филмској уметности. За мене, овај сајт није само извор титлова – он је мали културни простор у коме се осећам као међу својима.

Срдачан поздрав свима,
Борис - Boris-HA
2025 - Max
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 20:12
Lepo 👍

Pride i alal vera, ja od kako sam na forumu ladno nisam stigao dve reči da razmenim sa Bojanom 😂😂 nisu nam se ukrstili putevi.

Postere bih i sam voleo da imam po stanu, uramljeno ponešto od filmova koji mi znače, svakako radije negoli slike. Mali je stan doduše 😂
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 20:57
Stojim iza Borisovih reči.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.