Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - http://www.legendasdivx.com/
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

http://www.legendasdivx.com/

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: http://www.legendasdivx.com/
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 10:36
Mislio sam da je bolje da otvorim novu temu, nego da opterećujem postojeću, sa koje sam izvukao ovo
=======================
Originalno postovano od strane aca1 aca1 piše:

Potreban engleski titl za film Diminished Capacity
(2008)>www.imdb.com/title/tt1007950/ -Postoji engleski titl na jednom sajtu ali traze nekakve pozivnice,tako da ne mogu da ga preuzmem,a finski i spanski titl mi ne odgovaraju?

Kad odete na taj portugalski sajt, ako imate FoxLingo, kliknite na opciju automatskog prevođenja na jedan od jezika koji možete pre toga odabrati, te na njihovom forumu pronađite sledeće objašnjenje za te pozivnice. To vam je u prvoj temi pod nazivom Anúncios, pa kad otvorite tread, nadjite Convites - O que são, para que servem e como usá-los.

Prevod je na hrvatskom, i loš je naravno, ali je dovoljno dobar da se shvati o čemu se tu radi. Bolji se rezultat dobije kad se izabere da prevede na engleski.

Zbog veličine LegendasDivx, našli smo je potrebno da bi ovaj zajednice zajednica više selektivno.
Ne selektivna kada je riječ o ljudima, ali u smislu sadržaja.

U zajednici tako velika kao Legendasdivx teško je zadržati kontrolu nad korisnicima i njihovim akcijama.
Su brojni slučajevi nelojalne glasovanja, komentari, agresivne pa čak i vrijeđanje, krađa kredita. Mnogi od kojih su otišli nekažnjeno.
Najvjerojatnije izgubiti neke prevoditelji zbog mnogih korisnika koji su nezahvalni manipulirati glasovanja, prisvojila rad drugih, prezirno je primijetio naslove, itd..
Čak i ako su bili zabranjeni, pa čak i zamjera, više ništa nije jednostavno, samo kreirati novi korisnički račun i bili natrag.

Nakon gotovo 1 godinu nakon implementacije sustava pozivi, može se reći da su rezultati premašili očekivanja.
Danas, bilo koji korisnik pronašao razbiti jedno od temeljnih pravila stranice, bit će upozoren, a ako ne odgovaraju pozitivno, biti će izbrisan sa stranice. O mesmo poderá suceder ao utilizador que o convidou. Isto se može dogoditi da korisniku koji ste pozvani.
I to neće biti tako lako da povrate pristup na site!

Kako dobiti pozivnicu

Trenutno, postoje dva načina da dobijete pozivnicu:

1º Asking prijatelja, (oni su dobili više od četiri stotine tisuća poziva).
2º Kupnja tost naše 6. godišnjice.

Napomene:
Također smatramo zahtjeve naših prevoditelja.

Imali su gadne probleme, koliko mogu da vidim. Ne bi bilo loše da se oglasi Administracija našeg foruma po ovome, nadam se da se nećemo uskogrudo ograditi od ovoga, jer je sajt koncepcijski sličan našem, i svačiji trud treba poštovati. Čak verujem i da bi bila moguća neka saradnja. Možda bi to olakšalo našim prevodiocima, koji to žele naravno, registrovanje na tom sajtu.

Ne verujem da su oni preterano zainteresovani za egzotiku ExYu jezika, kao ni mi za latino jezike, ali tu je engleski kao zajednička tačka. Od toga bi svako profitirao na svoj način, bez interferencije.

S druge strane pak, često puta su latinoamerički titlovi jedini prevodi koji se mogu naći za neke filmove. Vredni su, to se mora priznati, dosta prevode. A postojanje bilo kakvog titla, povećava šanse da se pojavi prevod na "naški".

Ako Administracija odluči da se oglasi oko ovoga, ovaj moj pomalo rogobatni početak možete obrisati.

Ažurirao suadnovic - 01.Travanj/Apr.2010 u 11:04
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 10:59

Ponekad se stvarno pitam da li ti nas zajebavaš, ili sve ovo stvarno pišeš?! 

Da ne produžavam mnogo, ovakve teme nisu neophodne, saradnja sa portugalskim sajtovima nije neophodna, njihovi problemi nas ne zanimaju, administracija ovog sajta gubi vreme na ovakve stvari a nema potrebe...

Izvinjavam se ako grubo zvučim, ali stvarno je preterano, i NEMOJ VIŠE!

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:08
možda je 1 april foraLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:14
yeah, 1st april fools LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:17
Čudak, mislim da ti zezaš mene. Ti si izneo svoje mišljenje, ali nisi jedini na ovom forumu koji se pita. Nikakvu polemiku ne otvaram, pročitaj molim te još jednom moj post i gledaj kako http://forum.titlovi.com/ može profitirati od toga, ako je ikako moguće.
NIKADA NISAM, I NIKADA NEĆU, NIKOGA, NA OVOM FORUMU Z*** (kako ti kažeš).
Uskogrudi i isprazni komentari ničemu ne doprinose. 1-aprilske šale nikad nisu bile moja preokupacija, niti će biti.

Ažurirao suadnovic - 01.Travanj/Apr.2010 u 11:31
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:18
Nekima je svaki dan 1.aprilbebinjo2
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:26
Suadnovic, zamajavaš nas glupostima! Ja razumem da je tebi možda nešto zazvučalo logično, ali taj foxlingo, i taj legendas... ma nemamo nikakav interes da se zamajavamo sa tim, NI JEDNO NI DRUGO NAS NE ZANIMA! I to ne govorim u svoje ime, već u ime svih pravih radnika na ovom forumu.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:36
Ako sam razumeo kako treba, kazes da titlovi deli pozivnice za tom sajtu, ili da postavimo ovde esp,por,bra, prevode?
Pa, eto pise kod njih kako se dobija pozivnica tamo, platis pare za neki suvenir.
I to tako pise na tom sajtu odaaaaaaavnoooo.

Ažurirao prijatel-MKD - 01.Travanj/Apr.2010 u 11:37
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:42
Ok, nemam nameru ni sa kim da polemišem, niti da bilo koga u nešto ubeđujem. Samo bih napomenuo da ničiji napis na forumu nisam komentarisao rečima "glupost" ili slično.

Preformulisaću sve ovo u prosto pitanje:
Ima li nekoga sa ovog sajta ko je registrovan tamo, i ko bi mi mogao poslati pozivnicu? I kako da je upotrebim, jer mi nije baš jasno kako to da uradim.

A ako je kao što Prijatel-MK kaže, ako su mangupske stvari u pitanju, lako ćemo sve ovo obrisati. Premda mi ne izgleda logično da bi se neko ko misli da bude ozbiljan, kompromitovao na takav način. Ili sam jedan od onih naivnijih (neobaveštenih?) na Web-u.

Toliko o 1 Aprilu.

A sad mi njihovo objašnjenje o problemima sa članovima deluje besmisleno u kontekstu sa ljudima koji bi želeli da skinu neki titl sa njihovog sajta. Pravo pitanje je dakle zašto oni ne dozvoljavaju "free" download.

Ažurirao suadnovic - 01.Travanj/Apr.2010 u 13:23
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 12:19
Pa, mnogo puta smo naisli na to da tamo pise da samo tamo postoji neki titl, ali ko bi znao sta je i kako je.
Sa druge strane, kad je nekome potreban neki titl na bilo kom jeziku zbog vremena pri prevodjenju ili bilo kako, u temu za potraznju titlova napise da mu treba na bilo koji jezik i ako stvarno postoji titl, on bude i nadjen.

Mogao si isto u toj temi za potraznju titlova da napises koji ti titl treba i da trazeci po netu jedino tamo pise da ima, i dali neko oko toga moze pomoci. A ovo ovako administracija, mislim, pa koje kakve saradnje, sajt u problemima, itd. samo zbog jedne pozivnice.
A ako ti pozivnica i reg. tamo treba za vise od titlova, pitanje ide u neki drugi podforum, a ne za titlove.

Ažurirao prijatel-MKD - 01.Travanj/Apr.2010 u 12:23
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 14:44
Kolega, a da vi njima ponudite vase fox lingo prijevode sa eng na portugalski?
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 14:47
Znam koja te muka muci. I mene je ista muka mucila za 2-3 filma. Pise da ima titlova na tom sajtu, a ne mogu da udjem, a znacio bi mi i portugalski. titl Jednom mi je neko pomogao i skinuo titl odatle, ne secam se ko, za preostala dva nisam uspela da udjem.

Moram priznati da si zakomplikovao u prvom postu jedva sam te skontala. Mogao si to jedno 10 puta sazetije i konkretnije. Srecno sa regsitracijom tamo, pa javi ako uspes da uletis da se ovajde i ostali  LOL
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2010 u 11:04

Samo da potpisem Marry. 

Mnogi stari filmovi su samo na spa titlovani, drugi titlovi ne postoje, te mi takvi titlovi služe kao dobra osnova za tajming.

Ako se reguješ tamo, javni.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2010 u 15:31
i ja sam imao problema s tim sajtom. teško se registrirati
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.