Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hrvatska ukinula analogni signal
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hrvatska ukinula analogni signal

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hrvatska ukinula analogni signal
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:21

Gašenjem analognih odašiljača na Sljemenu u Hrvatskoj je danas točno u 12.35 prestalo emitiranje analognog signala nacionalnih televizijskih postaja.

Gašenjem analognih odašiljača na Sljemenu u Hrvatskoj je danas točno u 12.35 prestalo emitiranje analognog signala nacionalnih televizijskih postaja. Prijem programa odsad je moguć samo digitalno, a analogno će još neko vrijeme raditi lokalne televizije iako one svoj program emitiraju i u digitalnoj tehnici (DVB-T).

Regija D4 u kojoj spadaju Grad Zagreb, Zagrebačka županija, dio Sisačko-moslavačke, Krapinsko-zagorska i dio Karlovačke županije posljednja je u nizu digitalnih regija u kojima je ugašen analogni signal. Prvo gašenje dogodilo se na području Istre i Primorja, kada je 26. siječnja prestalo analogno emitiranje na odašiljaču Učka.

Prelazak na digitalno emitiranje obilježeno je u prostorijama Hrvatske poštanske banke u Jurišićevoj 4 u Zagrebu od kuda je prije 54 godine počelo prvo emitiranje televizijskog programa.

Ovim potezom Hrvatska je postala jedna od 14 europskih zemalja koje su u potpunosti prešle na digitalno emitiranje.

vecernji.hr
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:27
Znam, danas sam išao kupiti onaj uređajLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:46
Iii, kad je to kod nas bilo... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:54
biće i kod nas do one famozne 2012 LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:01
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

biće i kod nas do one famozne 2012 LOL
a kod nas ce drzavna koju niko ne gleda "uskoro" imati HD signalLOLLOLLOL
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:02
Kod nas jos nije dosla struja...
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:23
šalu na stranu, Srbija ima zaje*an problem. Bićemo među prvima koji će krenuti sa DVB-T2 (totalni prekid analognog signala aprili 2012), a to nijedan tv koji se prodaje kod nas ne podržava, šta reći...Confused

uvek mi moramo nešto experimentisati i izvoditi....

Ažurirao AcaNDr - 06.Listopad/Oct.2010 u 00:24
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:23
Originalno postovano od strane morph.kuja morph.kuja piše:

Kod nas jos nije dosla struja...
slučajno da nisi tek sad kupio plac na drugu Zemlju pa čekaš priključak za strujuLOL
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:45

Struja, sta je to?

:)

U vezi teme.... Masala komsije, svaka cast. Ko zna sta ce kod nas biti za par godina....ovo sto rece AcaN ima itekako smisla... eksperimentisu na nama, i to jako nezgodno. Bice ono, kupi nov tv, pa dogodine ajd opet kupi nov tv, ovaj ne podrzava standarde....

Ažurirao BELI - 06.Listopad/Oct.2010 u 00:47
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:51
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

U vezi teme.... Masala komsije, svaka cast. Ko zna sta ce kod nas biti za par godina....ovo sto rece AcaN ima itekako smisla... eksperimentisu na nama, i to jako nezgodno. Bice ono, kupi nov tv, pa dogodine ajd opet kupi nov tv, ovaj ne podrzava standarde....

mene to ne zanima, mogu da experimentišu šta hoće, 2012 uveliko ćemo gledati HDTV preko kablovske, tako da me uopšte ne zanima, kakve mi standarde uvodimo....

Sad već ima HD kanala, jeste da nije baš jeftino ni iznajmljivanje, kao ni kupovina opreme, ali do 2012 svi ćemo visiti na HD kanalima.....

- Armin van Buuren

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 08:58
Moj davatelj usluge kabelske TV u Osijeku, B-net, i dalje pušta analogni signal uz digitalni i tako će biti do daljnjega. Ne treba mi novi TV, ne treba mi digitalni prijemnik, doduše, realno, ne treba mi ni TV program.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 10:56
Mislim da je B-net to za sada najbolje riješio. Želiš analogni signal - OK, ako želiš digitalni samo ih nazoveš.

Nemojte ovo shvatiti kao reklamu za B-net. Nikada nisam uzeo kablovsku. Jednom sam uzeo na probni rok od tri mjeseca i vratio im nakon mjesec dana sa podužim popisom što mi se sve ne sviđa. LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 15:08
Kad vidim onu retardiranu Kosoricu kako teatralno gasi signal predstavljajući to sve naivnom narodu kao ''još jedan veliki vladin uspjeh uz borbu protiv korupcije i kriminala''LOL  LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL  najradije bi da smo ukinuli analogni i to je to, nikakav prelazak na nešto drugo, jednostavno ukidanje signala...LOL LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.