| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hrvatska ukinula analogni signal |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hrvatska ukinula analogni signalObjavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:21 |
Gašenjem analognih odašiljača na Sljemenu u Hrvatskoj je danas točno u 12.35 prestalo emitiranje analognog signala nacionalnih televizijskih postaja.Gašenjem analognih odašiljača na Sljemenu u Hrvatskoj je danas točno u 12.35 prestalo emitiranje analognog signala nacionalnih televizijskih postaja. Prijem programa odsad je moguć samo digitalno, a analogno će još neko vrijeme raditi lokalne televizije iako one svoj program emitiraju i u digitalnoj tehnici (DVB-T). Regija D4 u kojoj spadaju Grad Zagreb, Zagrebačka županija, dio Sisačko-moslavačke, Krapinsko-zagorska i dio Karlovačke županije posljednja je u nizu digitalnih regija u kojima je ugašen analogni signal. Prvo gašenje dogodilo se na području Istre i Primorja, kada je 26. siječnja prestalo analogno emitiranje na odašiljaču Učka. Prelazak na digitalno emitiranje obilježeno je u prostorijama Hrvatske poštanske banke u Jurišićevoj 4 u Zagrebu od kuda je prije 54 godine počelo prvo emitiranje televizijskog programa. Ovim potezom Hrvatska je postala jedna od 14 europskih zemalja koje su u potpunosti prešle na digitalno emitiranje. vecernji.hr |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:27 |
|
Znam, danas sam išao kupiti onaj uređaj
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:46 |
|
Iii, kad je to kod nas bilo...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:54 |
|
biće i kod nas do one famozne 2012
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:01 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
morph.kuja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:02 |
|
Kod nas jos nije dosla struja...
|
|
|
E.H. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:23 |
|
šalu na stranu, Srbija ima zaje*an problem. Bićemo među prvima koji će krenuti sa DVB-T2 (totalni prekid analognog signala aprili 2012), a to nijedan tv koji se prodaje kod nas ne podržava, šta reći...
![]() uvek mi moramo nešto experimentisati i izvoditi.... Ažurirao AcaNDr - 06.Listopad/Oct.2010 u 00:24 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:23 |
![]() |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:45 |
|
Struja, sta je to? :) U vezi teme.... Masala komsije, svaka cast. Ko zna sta ce kod nas biti za par godina....ovo sto rece AcaN ima itekako smisla... eksperimentisu na nama, i to jako nezgodno. Bice ono, kupi nov tv, pa dogodine ajd opet kupi nov tv, ovaj ne podrzava standarde.... Ažurirao BELI - 06.Listopad/Oct.2010 u 00:47 |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 00:51 |
mene to ne zanima, mogu da experimentišu šta hoće, 2012 uveliko ćemo gledati HDTV preko kablovske, tako da me uopšte ne zanima, kakve mi standarde uvodimo.... Sad već ima HD kanala, jeste da nije baš jeftino ni iznajmljivanje, kao ni kupovina opreme, ali do 2012 svi ćemo visiti na HD kanalima..... |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 08:58 |
|
Moj davatelj usluge kabelske TV u Osijeku, B-net, i dalje pušta analogni signal uz digitalni i tako će biti do daljnjega. Ne treba mi novi TV, ne treba mi digitalni prijemnik, doduše, realno, ne treba mi ni TV program.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 10:56 |
|
Mislim da je B-net to za sada najbolje riješio. Želiš analogni signal - OK, ako želiš digitalni samo ih nazoveš.
Nemojte ovo shvatiti kao reklamu za B-net. Nikada nisam uzeo kablovsku. Jednom sam uzeo na probni rok od tri mjeseca i vratio im nakon mjesec dana sa podužim popisom što mi se sve ne sviđa. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 15:08 |
|
Kad vidim onu retardiranu Kosoricu kako teatralno gasi signal predstavljajući to sve naivnom narodu kao ''još jedan veliki vladin uspjeh uz borbu protiv korupcije i kriminala''
najradije bi da smo ukinuli analogni i to je to, nikakav prelazak na nešto drugo, jednostavno ukidanje signala... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |