Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hrvatska - Rusija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hrvatska - Rusija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 02:28
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

Originalno postovano od strane Shejtan Shejtan piše:

Dao bog, pa da se svi nadjemo i zajedno da gledamo. Pa posle kod johhnya na pivo!

e to bi bilo dobro...meni i onako duguje kamion pive[IMG]height=17 alt=LOL src="http://www.titlovi.net/Forum/smileys/smiley36.gif" width=17 align=absMiddle>[IMG]height=17 alt=LOL src="http://www.titlovi.net/Forum/smileys/smiley36.gif" width=17 align=absMiddle>

Jel to nesto u razmeni

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 14:24
http://www.youtube.com/watch?v=z0K92nl45Ts

nek jace kuca to srce VATRENOOOOOOOOO
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 22:29
stvarno neznam sta je s nasima.....pa nemogu ni jednu pravu priliku stvoriti.........
Srna izasao u 7minuti,sto vjerujem da nam je jakooo falilo,jer nema tko uputit pravi centarsut i ekipa puno bolje funkcionira s njim
Olic-za ovog patka nemam rijeci,taj nema sta raditi u repki
Babic-igrao 10minuta,kao da je cijelu tekmu igrao,pa ko da se usrao igra
Dudu-zalit cemo za onom prilikom.........al i danas se pokazao medju boljima,kao i  braca Kovac

Ažurirao dejan-sl - 06.Lipanj/Jun.2007 u 22:31
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 23:00
izlazak srne je definitivno najveći hendikep. olić me jako razočarao danas, bome je nekud i njegova brzina nestala. eduardo, bio je među najboljima i stvarno se borilo ali naprosto nije bilo sreće.
modrić, sjajan kao i uvijek...
nego, ja se opet pitam- ma kog vraga forsiraju kranjčara? to mi fakat nije jasno. pa stalno nešto brlja.
bili smo daleko jači, to je sasvim neupitno. kad se sve zbroji i oduzme još su i igrali dobro, samo nije bilo sreće da se mreža zatrese, od tolikih silnih prilika... 5 udaraca u okvir gola... uh, najviše žalim za onom vratnicom...
ali dobro, vjerujem da su dečki već pomalo umorni, ipak je kraj sezone. biti će bolje na jesen, to sigurno.
i ono što mi još nije jasno- bilić je rekao da je ovo naša najbolja utakmica???!!

Ažurirao tigra - 06.Lipanj/Jun.2007 u 23:02
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 00:33
Ja sam rekao da će biti x
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 00:50
Dino je izbaksuzirao... Mislim da je zasluzio zuti! Deki, javi se
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 00:53

Dino je izbaksuzirao... Mislim da je zasluzio zuti! Deki, javi se

ma nije dino izbaksuzirao, on je zapravo napisao da će na poluvremenu biti x a da ćemo na kraju dobiti... bar ja tako vidim da je postao. možda se predomislio.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 01:05

Deki, javi se

gdje si shejtan ,sta imaBig smileConfused
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 01:10
Dinu zuti, pod hitno!   
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 01:11
Aj sto je to pisao, nego se jos i plazi!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:04
Ja sam rekao da će na poluvremenu biti x. A i da sam rekao x na cijelu utakmicu kakve to veze ima sa žutim. Trebao bi ti dobiti još jedan žuti zato što se svađaš sa svima
Travian
Kliknite
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:14
Joj daj Dino, pa jel ne vidiš da te pale, a ti se pališ bez veze...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:16
Ma ne palim se ja 
Travian
Kliknite
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:26
Ajde dino sta se sad vadis. Svi znamo sta si postao... Nece ti nista biti ako malo pozutis
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:57
bla bla bla..najbolja tekma u kvalifikacijama,bolja od engleza,imali smo sve..samo je falio gol,jbgkako bi on japanac rekao:IĐEMO DALJE LOL
Salu na stranu,ja jos uvjek mislim da cemo izaci kao 1 iz skupine,makar nas ne ocekuje lak posao..al treba gledat i drugacije:igraju jos zajedno i englezi i rusi..tako da...ja sam rekao vec prije,bojim se utakmice u Makedoniji!!!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 17:40

Ajde dino sta se sad vadis. Svi znamo sta si postao... Nece ti nista biti ako malo pozutis

Bebinjo nauči se čitati pa onda drugima prigovaraj
Travian
Kliknite
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 17:42
a dino pa vidis da te zezaju legaWink
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 17:49
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Bebinjo nauči se čitati pa onda drugima prigovaraj

O čemu ti pričaš? kome sam ja šta prigovorio?Dead
ajd idi kemiju učit rađeLOL
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 17:51
Sorry Bebinjo mislio sam na Shejtan-a
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.