Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hot Fuzz... I? Šta mislite?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hot Fuzz... I? Šta mislite?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hot Fuzz... I? Šta mislite?
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 10:46
U vezi sa postom kolega jbt47:
Citiraj Hot Fuzz - 10/10, jedan od najboljih filmova unazad zadnje dvije godine.

napisah:
Citiraj Ja, ili sam ostario ili sam skroz ispao iz forme...
meni se Hot Fuzz...pa recimo, uopšte ne sviđa!!!

Ažurirao darije - 21.Kolovoz/Aug.2007 u 13:31
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 12:07
Mnogo si me razocarao darije.
Hot Fuzz je odlican film, dobro napravljen, pravi britanski humor, zanimljiva prica, glumci na nivou. Prijemciv na svim nivoima: kako za one koji primaju zdravo za gotovo to sto vide, tako i za one koji prilikom gledanja mucnu malo glavom.
naravno, ukusi... Ali pogledaj ga jos jednom, pliz.

Ažurirao darije - 21.Kolovoz/Aug.2007 u 12:26
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 12:22
Baš iz razloga jer sam ljubitelj britanskog humora i jer sam zaista očekivao mnogo od filma, kažem da mi se ne sviđa. OK, možda ga nisam na pravi način razumeo, možda sam ironiju shvatio pogrešno, možda mi deluje kao dobar pokušaj ismevanja Hollywood-a, ali samo dobar pokušaj....  Probao sam da ga gledam kao akciju sa komično ironičnim detaljima, ali mi je na kraju ispao samo komičan....
Ne znam, jednostavno mi nije legao.

Ažurirao darije - 21.Kolovoz/Aug.2007 u 12:26
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 15:50
meni sefilm svidio.......samim tim sto volim britanske filmove i britanski humor......jedino u filmu sto mi se nije svidjelo sam kraj kad je lik nabijen na kolac......hihih
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 15:58
Film je meni bas dobar. Mada ima i delova gde bas smaraju.
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 16:23
Ljudi, film je čisto zlato. Tako nešto zabavno odavno nisam gledao, možda od Noći glupih mrtvaca (Shaun of the Dead). Wink Simon Pegg je jedan od rijetkih glumaca koji stvarno dobro može odglumiti onakvu vrst uloge, biti ozbiljan u maksimalno neozbiljnoj situaciji. Darije, pogledaj film još jednom, molim te. Čak i nije tipični britanski humor (nije kao Mućke, Snatch ili nešto slično) ali ima svoju draž tipično britanskog, a uostalom mi je bilo drago vidjeti opet Timothy Daltona. Još dva filma, i Simon Pegg će biti jedan od najvažnijih britanskih "izvoznih proizvoda". Tim ima mota.
Vive l'amour
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 15:26
Tako je! Mislim da je Hot Fuzz jedan od najboljih filmova koji sam gledao unazad jedno dvije godine.
Isprva je bio malo zamoran, ali kraj je i vise nego odličan.
Na vrh
bajlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bajlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 15:48
Retki su takvi filmovi. Možda u početku treba malo vremena da se primiš, ali kad jednom krene...
Pun pogodak!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 16:22
Osećam se kao Diogen!!!!!smile58
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 16:29
hahaha
ti uvijek moras sve kontra lega.... :D

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 16:51

Meni se svidio. Slažem se sa jbt47 da nije tipični britanski humor kakav sam očekivao but anyways... jedan od boljih filmova koje sam u zadnje vrijeme pogledao.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.