Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hostel =FLINIT=
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hostel =FLINIT=

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
grozni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hostel =FLINIT=
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 00:21
Da li mozda ima neko? Probao sam sve sa sajta ali ni jedan ne odgovara....

http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5366152

http://www.mininova.org/tor/258423
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 01:03

Probaj na www.podnapisi.net, ako to ne upali onda uzmi SUBTITLE WORKSHOP i podesi ga sam.

StefB
Na vrh
grozni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 01:56
Nisam nasao ni tamo Pokusavao sam nesto sa workshop-om ali mi nesto ne ide. Ajde da sacekam mozda se i pojavi neko ko ima.....sta mi drugo ostaje
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 10:01
pa čekaj...zbunjolo...linkovi koje si naveo gore su torrenti za skidanje filma i tamo ziher nema titlova za filmove(ili si pogrješio podforum pa pitaš kako skinut film)a ovaj ti je odgovorio sa linkom za stranicu gdje imaš titlove za hostel...pa je pitanje- KAJ TEBI UOPĆE TREBA??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
grozni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 12:33
Linkove sam poslao da bih naveo RIP filma koji se koristi, ako je neko skidao istu verziju pa mozda ima iz tog razloga......meni treba titl za tu verziju koju je ripovao FLINT
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 12:19
Ima li netko engleski titl za Hostel?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
grozni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 17:48
Nasao sam odgovarajuci titl, ali nisam uspeo da ga upload-ujem, zapakujem ga i sve, on mi prijavljuje mora u .zip ili .rar pokusao sam i jedno i drugo, nece.....u svakom slucaju ako nekome zatreba neka ostavi mail poslacu mu
Na vrh
gemistek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gemistek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 07:41
Za grozni

Izgleda da i ja imam tu verziju filma pa te molim da mi ga uploudas.
Poceo sam ga inace i sam preradjivati, al ak imas gotovo, cemu truda...
Na vrh
grozni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 11:50
Originalno postovano od strane gemistek gemistek piše:

Za grozni

Izgleda da i ja imam tu verziju filma pa te molim da mi ga uploudas.
Poceo sam ga inace i sam preradjivati, al ak imas gotovo, cemu truda...

Nije problem, posalji mi neki mail na koji to da ti posaljem, kao sto sam napisao u predhodnom postu iz nekog razloga nisam uspeo da uploadujem na site......
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.