| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hostage (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
franc-prijatelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hostage (2005)Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 16:41 |
|
Dobra akcija s Willisom. Malecki nisu znali šta ih čeka. Kraj očekivan. Will tada još u formi.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2020 u 14:12 |
|
Opet sam odgledao ovaj dobar film sa Vilisom koji mu je jedan od boljih. Pohvalio bih i odlicnu glumu Ben Fostera. Takodje i da pohvalim uvodnu špicu koja je originalno urađena.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 20:59 |
|
I opet ja i opet da pohvalim ponovo ovaj film koji je zaista odlican. bruce Willis je u svoje vreme znao da ima bas dobre filmove, on je sad penzionisani glumac, na zalost zbog loseg zdravsvenog stanja ali mislim da njemu nakon bas dobrih filmova, kao recimo i ovaj, Hostage, nije posle trebalo da se pojavljuje u niskobudzetnim filmovima. I naravno opet da pohvalim kako je odglumeo Ben Foster, ne zato sto sam njegov veliki fan ali je zaista odlicno odglumeo.. Pohvalio nih i reziju i rezisera a u pitanju je Francuz Florent-Emilio Siri. U Filmu Hostage uz Willia i Ben Fostera takodje igraju i Jonathan Tucker,Marshall Allman, Kevin Pollack,Robert Knepper i Kim Coates. U filmu igra i Johnny Messner a upravo zbog njega nz da li je gresja u filmu ili mozda moja greska ali kao da je imao dve role jer kao da mislim da je nastradao u kuci kod taoca a zatim ga ima u onoj brvnari, ali ok, mozda je i moja greska ali mozda i nije. Sve u svemu, film ODLICAN
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |