Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Horori
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Horori

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 15:32
Ne primaj to k srcu, forumi služe da se ljudi druže, opuste i zabave

Dobro nam došao  Hug
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 15:51
Originalno postovano od strane Jelenajela Jelenajela piše:

Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Koji horor u real life?
U pravu si ima ih više. Ustvari, sve je horor.Confused

Potpis ti kaze" Nikad ne reci nikad!". Pretpostavljam da si rekla da neces vise nikad ali ipak nadji deckaLOLLOLLOL Najbolji je horor u dvoje kada se uzasi spojeLOLLOLLOL
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 16:00
Originalno postovano od strane vlado-stimec vlado-stimec piše:

I tako moj post pokrenuo mnogo komentara i sprdnje. Zahvaljujem

Niko se ovde ne poznaje licno. Ne moze tebe neko da stavi na tapet. Svaki post koji ima ima klicu iz koje moze da nastane šega je dobrodošao. Najpodložniji su postovi koji počinju sa" Daj, nemojte više o tome...". To je pozivnica za žurkuLOLLOLLOL
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 19:26

Šta vas je sve spopalo? I zašto volite horor filmove? Zar horor kojim smo nepekidno okruženi u real life nije dovoljno strašan?help

Hororom protiv horora!
Ja ne volim horor filmove ali volim horor serije (ne znam u čemu je kvaka).

Ipak je lakše nama upirima.. njanja
Na vrh
Jelenajela View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jelenajela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 23:57
@seaport. Našla bih ja dečka, ali kad bi moj muž to saznao napravio bi takav horor da bi se ljudima dizala kosa na glavi. Eto, još jedan dokaz da je real life zaista horor. To što nemam pos'o a imam završene visoke škole i nefalsifikovan doktorat je drugi horor. Horor nad hororima je kad slušam i čitam raznorazna baljezganja ljudi koji sebe smataraju veoma važnim, a ustvari su Clown
Nikad ne reci nikad!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 00:32

@seaport. Našla bih ja dečka, ali kad bi moj muž to saznao napravio bi takav horor da bi se ljudima dizala kosa na glavi.

Muž ti električar? Ili još stravičnije... frizer? Dead

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 00:41

@seaport. Našla bih ja dečka, ali kad bi moj muž to saznao napravio bi takav horor da bi se ljudima dizala kosa na glavi. Eto, još jedan dokaz da je real life zaista horor. To što nemam pos'o a imam završene visoke škole i nefalsifikovan doktorat je drugi horor. Horor nad hororima je kad slušam i čitam raznorazna baljezganja ljudi koji sebe smataraju veoma važnim, a ustvari su Clown

Eto onda horora u troje. Nemoj onda, to je bas zaj*bano. Ja sam uvek za masovnost najpopularnijeg svetskog sporta u parteru ali kada postoji emotivna distancaLOL
Nego, da se uozbiljim malo. Kapiram sve to jer je svakome ko je u ovoj zemlji ulozio svoje bice u obrazovanje tesko. Cas ima posla, cas ga nema, a utisak o nivou degradacije struke postaje gorak kada odes negde dalje, radis u zdravijoj sredini i osetis koliko se to negde drugde ceni, pa se potom vratis u zmijarnik. Svakome je potrebno da se ostvari u onome u cemu je najbolji, ali opstaju jedino oni koji nauce da i naizgled male stvari mnogo vrede. One su najskuplje jer se ne mogu platiti.
Samo zajebancija sa ljudima koji imaju taj vic, i borba za izazov u poslu jer materijalna strana nikada nije dovoljna satisfakcija. Ni u poslu, ni u zivotu.
Bolje je gledati horor filmove nego ih prizivati u snovima. Treba paziti sta se sanja.LOL

Ažurirao seaport - 07.Kolovoz/Aug.2014 u 00:42
Na vrh
Jelenajela View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jelenajela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 01:35
Originalno postovano od strane seaport seaport piše:

Eto onda horora u troje. Nemoj onda, to je bas zaj*bano. Ja sam uvek za masovnost najpopularnijeg svetskog sporta u parteru ali kada postoji emotivna distancaLOL
Nego, da se uozbiljim malo. Kapiram sve to jer je svakome ko je u ovoj zemlji ulozio svoje bice u obrazovanje tesko. Cas ima posla, cas ga nema, a utisak o nivou degradacije struke postaje gorak kada odes negde dalje, radis u zdravijoj sredini i osetis koliko se to negde drugde ceni, pa se potom vratis u zmijarnik. Svakome je potrebno da se ostvari u onome u cemu je najbolji, ali opstaju jedino oni koji nauce da i naizgled male stvari mnogo vrede. One su najskuplje jer se ne mogu platiti.
Samo zajebancija sa ljudima koji imaju taj vic, i borba za izazov u poslu jer materijalna strana nikada nije dovoljna satisfakcija. Ni u poslu, ni u zivotu.
Bolje je gledati horor filmove nego ih prizivati u snovima. Treba paziti sta se sanja.LOL

Agree! Lepo rečeno.Smile

Ažurirao Jelenajela - 07.Kolovoz/Aug.2014 u 01:37
Nikad ne reci nikad!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 09:20
Iskreno, meni uopšte nije jasno o čemu se radi u ovoj temi. LOL Red ovog red onog. LOL

Originalno postovano od strane seaport seaport piše:

Ovo je razlog zašto ne gledam horore. Negde s 11-12 godina sam želela da se upoznam s ovim žanrom. Počela sam s klasicima, Petak 13 i Noć veštica. Noć veštica  ne-znam-koji-deo mi je podario uspomenu za ceo  život. LOL Znate onu scenu kad devojčica pogleda šta je ispod kreveta, klekne da se pomoli, ustane i ... Znate već?! Prvih godinu dana uskakala sam u krevet, s najmanje metar razdaljine. aaa Dok to zamišljate imajte u vidu da smo tad imali krevete na sprat, što znači da sam bila u modricama po celom telu.LOL To sam prerasla, ali i dan danas se noću probudim ako mi ruka ili noga u snu spadne s kreveta. Lakše je kad onaj mali, beli čupavac od psa legne ispod kreveta da spava, ali ako je deca odnesu u svoju sobu, ruke i noge moraju biti NA krevetu. LOL Toliko mi je taj strah zaposeo podsvest, da znam da ga nikad neću prevazići, ali naučila sam da živim s njim. I da više ne eksperimentišem s hororima.

Doduše, odgledala sam neke današnje horore, ali meni to nisu horori neko krvoprolića, što nikako nije isto.

Ako sam promašila temu, molim nekog od nadležnih da prebaci post LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 09:40
Resenje za drvenu nogu i nemirne snove

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.