| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Home (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Home (2015)Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 21:00 |
|
Home (2015) ![]() Žanr: Animirani, Avantura, Komedija, Porodični, Fantazija, SF Trajanje: 94 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Tim Johnson Scenario: Tom J. Astle, Matt Ember Uloge: Jim Parsons ... Oh Rihanna ... Gratuity 'Tip' Tucci Steve Martin ... Captain Smek Jennifer Lopez ... Lucy Matt Jones ... Kyle Planetu Zemlju preuzela je rasa vanzemaljaca, znana kao Buv. Oni su u potrazi za mestom koje bi mogli da nazovu "dom", a naša planeta učinila im se pogodnom. I svi ljudi su brzo premešteni, dok Buvovi reorganizuju planetu... Ipak, hrabra mala Tip, uz pomoć Buva "otpadnika", po imenu Oh, odlučuje da se suprotstavi! I oni kreću na intergalaktičko putovanje, koje će promeniti mnoge sudbine... izvor: filmovanje Prevod uradio Movie Master Ažurirao bojan969 - 25.Svibanj/May.2015 u 22:09 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 22:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2015 u 00:32 |
|
Ažurirao angels - 27.Lipanj/Jun.2015 u 23:03 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |