| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Holiday Affair (1949) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Holiday Affair (1949)Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 21:28 |
|
Holiday Affair (1949) ![]() Žanr: Komedija, Romansa Trajanje: 87 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Don Hartman Scenario: Isobel Lennart, John D. Weaver Uloge: Robert Mitchum ... Steve Janet Leigh ... Connie Wendell Corey ... Carl Gordon Gebert ... Timmy Griff Barnett ... Mr. Ennis Božićna romansa između mlade udovice i trgovca koji je (zahvaljujući njoj) nezaposlen. Neposredno pred Božić, trgovac u robnoj kući Steve Mason upoznaje Connie Ennis. Ona se prikazuje kao rasipna mušterija, a zapravo je komercijalni špijun. Steve je razotkriva, ali je pušta i zbog toga dobija otkaz. Njih dvoje završavaju na sastanku, što se ne sviđa Conninom stalnom udvaraču Carlu, ali oduševljava njenog sina Timmyja, koji ne želi da mu Carl bude očuh. Slede standardne (i sladunjave) romantične komplikacije. Prevod najavio strabon Ažurirao bojan969 - 19.Studeni/Nov.2015 u 22:17 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2015 u 22:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |