Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HITNO!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HITNO!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
F.C. INTER 1908 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj F.C. INTER 1908 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HITNO!!!
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 12:34
Ljudi hitno mi treba prevod (srpski,hrvatski ili bosanski) za fim 9 kraljica ili nueve reinas ili nine queens...

Molim vas pomozite mi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 12:42
HITNO!!!!???? A izvini batice, ŠTA je toliko hitno!!!!!!????
Zamolio bih te da izbaciš tu reč, bar kad je potražnja prevoda u pitanju, da ne bi bilo "žutice".
PROČITAJ PRAVILA FORUMA!!!!!!!!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 13:09
Originalno postovano od strane F.C. INTER 1908 F.C. INTER 1908 piše:

Ljudi hitno mi treba prevod (srpski,hrvatski ili bosanski) za fim 9 kraljica ili nueve reinas ili nine queens...

Molim vas pomozite mi
Ja ukazujem samo hitnu medicinsku pomocLOL
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 15:35
Originalno postovano od strane drdraganr drdraganr piše:

Originalno postovano od strane F.C. INTER 1908 F.C. INTER 1908 piše:

Molim vas pomozite mi
Ja ukazujem samo hitnu medicinsku pomocLOL

a i to samo ako ta "hitna pomoc" ukljucuje zgodnu trebu i usta na usta Big smileWink

:EDIT:

ovi su mi najdrazi jos kad je HITNO

F.C. INTER 1908

Online Status: Offline

Ažurirao Sentinel - 23.Ožujak/Mar.2007 u 15:36
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 17:49
koji lih hebote..cudno sto nisu slova zelene boje...
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 23:23
pa covek ocigledno misli da neko ima prevod.. pa ako digne uzbunu da ce ga dobiti brze....

te novajlije nikako da shvate da mahom sve sto postoji je vec uploadovano (osim tu i tamo po nekih koji se mogu naci na ostalim sajtovima)... te raritete ili ekstra nove za kojima gusteri kukaju PRVO NEKO MORA DA PREVEDE, a sigurno to nece uraditi za dzabe i zato STO JE NEKOME HITNO

grrr!
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 23:41
xwolf, zar i ti naplacujes? i ti sine brute?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 02:35
ma jok, ali ja ako i prevedem/popravim uradim jer ja hocu i zato sto film meni treba pa ono

ako me drugi teraju, zaista ne vidim zasto bi to uradio nepoznatom coveku samo zato sto on to trazi i "njemu treba hitno"

to meni nije dovoljan razlog.... i ne naplacujem....  jer i ne prevodim (samo popravljam prevode, stavim ono sto nadjem a mislim da je interesantno)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 03:32

Sad mi je lakse...........
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 08:51
Pa dajte covjeku hitno, jos malo i pobjeci ce mu film pa ga nece ni moci gledati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,719 sekundi.