Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitno potreban titl za seriju Flash
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitno potreban titl za seriju Flash

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nikolicakg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikolicakg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitno potreban titl za seriju Flash
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 23:56
Nadam se da ce se na ovom forumu naci neko ko ima prevode na srpskom, ili bratskom hrvatskom jeziku.
Pozdravljam vas sve
Trebaju mi titlovi za flash
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 00:19
Prvo dobro došo na forum

Drugo ,naježim se kad neko napiše "hitno" potreban titl.
Pa nismo mi mašine za prevođenje,treba lepo da pitaš da li ima i ako ima da li ga možeš dobiti.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 00:26
pa di si nikolicakg?
dobro došao na forum!!
kako kolega acan kaže trebaš lijepo pitati ako netko ima određeni titl. pa ako netko ima, onda će staviti na sajt. ovo hitno ne pomaže...
i već si na drugoj temi tražio titlove. pa ćemo tu drugu poruku pobrisati. dosta je jedna Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
nikolicakg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikolicakg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 10:41
Hehe, pa ne trazim ja prevod za bilo kakvu seriju, nego za FLASH, morate biti brzi :) Salim se naravno, cekacu strpljivo, ipak sam preko ovog sajta skinuo gomilu kvalitetnih tilova, ne zelim da budem nezahvalan, svaka vam cast!
Trebaju mi titlovi za flash
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.