Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hit Man (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hit Man (2023)

Hit Man

Hit Man (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hit Man

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, ljubavni

Trajanje:

115 min

Režija:

Richard Linklater

Scenarij:

Richard Linklater
, Skip Hollandsworth
, Glen Powell

Glavne uloge:

Bryant Carroll
  >  Walt
Ritchie Montgomery
  >  Marcus
Jo-Ann Robinson
  >  Society Lady
Morgana Shaw
  >  Tammi
Retta
  >  Police Officer
Jonas Lerway
  >  Monte
Enrique Bush
  >  Sleazy Guy
Glen Powell
  >  Gary Johnson
Mike Markoff
  >  Craig
Bri Myles
  >  Burlesque Dancer
Richard Robichaux
  >  Joe
Gralen Bryant Banks
  >  Sergeant Hank
Kate Adair
  >  Rita
Austin Amelio
  >  Jasper
Martin Bats Bradford
  >  Isaac
Evan Holtzman
  >  Ray Masters
Beth Bartley
  >  Jill
Julia Holt
  >  Student
Sanjay Rao
  >  Phil

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hit Man (2023)
    Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 22:42
Protraćeno vreme. Posebno je podbacio imajući u vidu da ga je potpisao Richard Linklater.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 22:46
Slažem se. Dobre kritike, a prilično dosadan i neduhovit.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2024 u 17:48
Možda je zaslužio kritike po današnjim standardima Ume to Linklater puno bolje. Od njega ipak ne bih očekivao komediju, ali ovaj film je tako satkan kao da je stvoren za komediju. Opet, uopšte nije bio duhovit ni u tragovima. Sve u svemu, najbolje je prespavati ga.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2024 u 22:09
Dosadnjikav 5/10
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2024 u 08:41
Sta ga znam,meni nije tako los. Ali opet ja sam slab na ovakve filmove,uvek volim takvo nesto da pogledam kad hocu cistu razbibrigu.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2024 u 15:15
Ništa protiv kjovo, svako od nas ima neku manu i slabost U krajnjem slučaju filmovi i zaslužuju da imaju svoju publiku. Manju ili veću, nebitno sa stanovišta nekoga ko od toga nema nikakvu korist ili profit. Svakako može da se odgleda.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2024 u 15:39
Ma sve ok ,ja priznajem da nemam neki kriterijum za takve filmove bitno da mi bude zabavan ,ali eto desi se i sa mi neki nude dosadan,sad se ne secam kako se zove ,onaj u 2 svetskom ratu gde igra Henri Kavil ,uh on me bas smorio.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2024 u 10:35
The Ministry Of Ungetlemanly Warfare... Šta znam, oba su mi slično glupkasta, samo svaki na svoj način. Jedan je malo dinamičniji od drugog. Ali oba su gledljiva dovoljno da posluže za zabavu uz minimalan napor mozga. Nekad i takve stvari prijaju.
Na vrh
ivan-pijovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-pijovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2024 u 12:50
Top film da opustiš mozak i da se zabaviš.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.