Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Heubhyeol hyeongsa na do-yeol (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Heubhyeol hyeongsa na do-yeol (2006)

Heubhyeol hyeongsa na do-yeol

Heubhyeol hyeongsa na do-yeol (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Heubhyeol hyeongsa na do-yeol

Godina:

2006

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, ljubavni, fantazija

Trajanje:

110 min

Režija:

Si-myung Lee

Scenarij:

Soon-Wook Jeon

Glavne uloge:

Son Byung-ho
  >  Tak Mun-su
Oh Gwang-Rok
  >  Vampire Hunter
Kim Soo-ro
  >  Ricky
Chun Ho-jin
  >  Inspector Kang
Cho Yeo-jeong
  >  Yeong-hee (as Yeo-Jeong Jo)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Heubhyeol hyeongsa na do-yeol (2006)
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2020 u 00:59
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 11:21
Svojevrsno remek-djelo. Za mene ovaj film dobija status kulta. Hvala Kardiovaskularni, za ovaj biser korejske, ali i svjetske kinematografije.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 16:19
Ja sam za ovo prestar. Film mi se uopće ne sviđa. Nimalo.
Da nije super ludog prijevoda, vjerojatno bih ugasio nakon 10 minuta, hvala kardiovaskularnom.
Pa ću predložiti to i vama, ne očekujte da je film ekstra, krenite gledati pa ako vas prijevod zadrži dokrajčite ga, u suprotnom ugasite.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2022 u 10:06
Gledao sam ga odavno sa engleskim titlom ( nesto me je slucajno podsetilo na njega pre par dana) Ne znam kakav je prevod od KT-a, verovatno  kao i svi njegovi dosadasnji.

Ovo je po mom misljenju film koji ili ce vam se svideti ili cete ga ugasiti, tj. necete ga gledati. Nije bas za poredjenje ali iste godine je izasao i npr. Gwoemul (The Host, u to vreme najgledaniji film u Republici Koreji), slicna prica vidim i u par komentara na forumu. U mom okruzenju vise im se svideo The Host, prijateljici iz Republike Koreje pak oba su bila zanimljiva.

Rekoh, bolje da ne tupim, ukusi su razliciti, nego da prenesem vise utisaka. Jer npr. kad sam preporucio npr. Sisily 2km ili Save The Green Planet, ljudi su prekidali, a onda im preporucim odmah New World (Sinsegye) i The spy gone north (Gonjak) i `odusevljeni` su.

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Svibanj/May.2022 u 18:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.