| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Het Meisje en de Dood Aka The Girl and Death (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Het Meisje en de Dood Aka The Girl and Death (2012)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 20:55 |
|
Het Meisje en de Dood (2012) * The Girl and Death * ![]() IMDb Režija: Jos Stelling Scenarij: Jos Stelling Žanr: Drama, Romansa Jezik: Njemački, Ruski, Francuski Država: Nizozemska, Rusija, Njemačka Trajanje: 127 min Sylvia Hoeks ... Elise Dieter Hallervorden ... Der Graf Renata Litvinova ... Nina Sergey Makovetskiy ... Old Nicolai Eva-Maria Kurz ... The old actress Henri Garcin ... Marcus Maxim Kovalevski ... Bruno Leonid Bichevin ... Nicolai Jim van der Woude ... Bell-boy Svetlana Svetlichnaya ... Old Nina Paul Schlase ... Waiter #1 Nicolai se vrati u napušteni hotel, u kome je prije 50 godina sreo djevojku koja mu je bila jedina prava ljubav. Ophrvan sjećanjima, priča tragičnu priču svoje mladosti. Radnja filma se događa u tri doba njegovog života, pedesetih godina dvadesetog stoljeća, krajem 19 stoljeća i u sadašnjosti. Prevod je uradio jovandekab TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |