Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BeeKarma View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeeKarma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Help
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2008 u 21:16
Zdravo svima.Posto sam na raznim forumima procitao da se ne moze jednostavno zalijepiti film na divx i da se podesi velicina, ili boja,pitam vas kako mogu jednostavno prevode koji imaju nasa slova da sklonim da ih nema.Valjda ima neki program koji to radi.Ovo sve pitam radi toga da bih film mogao gledati na salonskom dvd-divx playeru, a ne na kompjuteru.Na komjuteru znam podesiti sve i boju i velicinu i uskladiti.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 04:35
Pročitah tri puta tvoju poruku i svaki put sam drugačije razumeo rečenicu:
Originalno postovano od strane BeeKarma BeeKarma piše:

kako mogu jednostavno prevode koji imaju nasa slova da sklonim da ih nema.

Iako je 04:35, iako sam došao od devojke i rođendanske žurke, trudim se da razumem... Hoćeš da skloniš "kvačice" slovima šđžćč?

Ako je ovo u pitanju evo ti programče koje ti za sekundu odradi posao:
/cgi-bin/uploads/20081207_051633_divx-titlovi.co.rar

Ažurirao darije - 07.Prosinac/Dec.2008 u 05:21
Na vrh
BeeKarma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeeKarma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 13:23
Administratoru, velika Ti hvala za ovaj program.Stvarno otklanja sva nasa slova.Izvinjavam se sto sam lose sklapao recenice u prethodnom tekstu.Jos jednom hvala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 15:49
Ma nisi ti kriv, nego ja... Ipak nisam mogao ni sva slova da pogodim
Sad kad čitam, jasno je sve kao dan...

I još nešto, kolega, brate, druže, nemoj nikad više da me zoveš administratore.Wink
Na vrh
BeeKarma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeeKarma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 17:26

Nema problema,Darije.

A ima li neki program sa kojim jednostavno mogu zalijepiti prevod na divx.Sa VobSub i tako jos nekim, ne bih se vise igrao.Suvise je komplikovano za mene.
I jos nesto.Kako bih mogao povecati slova i obojiti ih, i da mi se takva slova vide na kucnom dvd-divx playeru?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 17:49
Iskreno, prevaziđeno je to lepljenje iz razloga jer su ti kućni DVD player-i toliko jeftini da je to neverovatno. Evo primera: moj rođak je pre neki dan kupio u METRO-u DVD player za 1990 dinara, mislim stvarno... A odlično reprodukuje sve formate (dobro, ne računam MKV) i ima potpuno odgovarajuća "naša" slova. Titlovi su beli sa crnim okvirom.
Što se tiče lepljenja, operacija koju ja znam je ona koja je postavljena ovde na forumu... Sve ostale ili ne rade ili ne daju odgovarajući kvalitet.
Na vrh
BeeKarma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeeKarma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 20:41
Ok.U svakom slucaju hvala ti na ovim informacijama i jos jednom velika hvala za program.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 03:50
Nema problema lega i drugi put.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 05:47
e sad to oko boje fonta i svega ostalo resis ako napravis dvd u convertXto dvd imas na forumu uputstvo i gde da ga skines i on ti to najbolje resi samo sto dobijes dvd format sa sve nasim slovim u velicini i boji koju zelis

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.