Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HDTV filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HDTV filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HDTV filmovi
    Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 10:37
ima li tko?

evo, ja skidam matrix 1 hdtv u H.264 codecu

reza 1280x720

:D

znam da nije to to ali je svejedno prejebeno

evo screen
http://img164.imageshack.us/img164/1852/matrix4copy7gs.jpg
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 10:42

kolko giga ima sigurno preko 4

je ga možda skidaš sa hdbits

Ažurirao shark ri
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 10:43
posto je u H.264 ima 4 i pol giga 
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 10:46
pa jel ovo bolje od dvd-a?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 10:46
mnogo, pogledaj sreenshot
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 10:58
skidam sa bitsoupa, ako si rgistriran vidjet ces ga odmah na prvoj stranici torrenata
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 13:45
varira od 30 do 60 kB/s, ne moze brze jer skidam i preko dc++

najvecu brzinu dobijam od ovih leecera, ne od tog jednog seedera
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 15:32

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

skidam sa bitsoupa, ako si rgistriran vidjet ces ga odmah na prvoj stranici torrenata

www.bitsoup.org ja sada gledao ima samo trilogiju cjelu a ne taj dio koji ti kžeš da imaš

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 15:35
obrisan je prije pol sata jer lik nije stavio u .rar

probat cu skinuti pa cu snimati kome god hoce
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 23:03
OVDJE ima nekih HD sranja za skidati pa navalite
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 23:51

ali na šta puštati taj HD TV

na običnom TVu????

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 23:52
nemam pojma, ja putam na monitoru
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 23:59

pa jel monitor isti kao HD TV

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:00
ne kontam na sto ciljas, jedino se razlikuju u velicini, ali sjednes blize i isti ti je ku**c
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:35

jel monitor High definition??? što će ti HD ako ga ne možeš reprudicirati

isto kao kada prikačiš DVD plejer na crno-bijeli TV i gledaš matrix

Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:40
kolko ja znam monitori podržavaju ogromne rezolucije
npr. 1280*1024,  i u tojj rezoluciji ili večoj se kreču hdtv filmovi, jednio ako ti imaš monitor 800*600 pa se moš hebat s njim. 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:40
odlake ti da se ne moze reproducirati? daj mi reci kako? sto je tebi? napisi tocno zbog cega se ne moze

kod mene se moze, HD film od 1280 rezolucije na monitoru koji ima istu rezoluciju, slika je kristalna
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:41
Originalno postovano od strane Jack Bauer Jack Bauer piše:

kolko ja znam monitori podržavaju ogromne rezolucije
npr. 1280*1024,  i u tojj rezoluciji ili večoj se kreču hdtv filmovi, jednio ako ti imaš monitor 800*600 pa se moš hebat s njim. 

ja mogu ici do 1980 rezolucije na ovom monitoru
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:41

pa to i pitam je li monitor HD

Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 00:41
ja gledam hdtv  sat kanale na kompu i slika je hebena!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,124 sekundi.