Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HD Videos Editor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HD Videos Editor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
milan_nedic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan_nedic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HD Videos Editor
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 15:43
    treba mi program u kojem mogu da pravim video al u HD rezoluciji...nesto tipa Ulead Video Studio za DVD-ove (a mozda ima i za ovo ,nisam siguran) i Pinnacle Studio...te programe ja imam al su malo starije verzije pa ima samo za pravljnje u DVD...

nadam s da razumijete sta mi treba...

pozz i hvala unapred
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 20:31
npr. Sony Vegas

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 20:40
Sve je to ok, ali da li imas neku HD kameru pa si snimio taj HD materijal, da bi sad pravio nesto sa njim, ili hoces od ove divx rezolucije(divx filmove/serije) da pravis HD Video? Ako je ovo zadnje, ne znam zasto bi to radio...
Imas i u nero(one full verzije) 6,7,8 ili 9 takve Video Editor-e, gde mozes da pravis HD video.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:18
I ja tipujem na Sony Vegas 8.0 sa PLUGIN-ovima.

I naravno ako si snimao kao što kolega ice kaže nekom HD kamerom
uz sony vegas ova tri plugin-a su najbitnija i kompatibilni su i sa sound forgeo-om

Waves X-Click (za ukljanjanje pucketanja)
Waves X-Crackle (uklanja dio šuštanja, uvijek koristim "normal" preset")
Waves X-Noise (odličan plug-in za noise removal)
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan_nedic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 18:42
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Sve je to ok, ali da li imas neku HD kameru pa si snimio taj HD materijal, da bi sad pravio nesto sa njim, ili hoces od ove divx rezolucije(divx filmove/serije) da pravis HD Video? Ako je ovo zadnje, ne znam zasto bi to radio...Imas i u nero(one full verzije) 6,7,8 ili 9 takve Video Editor-e, gde mozes da pravis HD video.

Nemam HD kameru,ali takodje nemam u planu pravit HD video od divx koji je manji od 800x600...tako da kao sto kazete nema smisla to radit....ali hvala za vam mnogo ste mi pomogli...

Ima li to program ADOBE PREMIERE PRO CS4 ili neka ranija verzija?

pozzz

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 19:17
pa od ceka mislis praviti hd film,ako nemas hd kameru?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan_nedic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 19:24
neznam ni ja trenutno,za sad mi samo treba program a ovo je jedino mjesto koje sam nasao da se obratim,a mogu pravit od drugih snimaka,serija,filmova i slicno( recimo najbolje djelove,nebitno) TO JEL TAKO NIJE ZABARANJENO,NARAVNO AKO JE SAMO ZA MOJE POTREBE???

pozz

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 00:43
Ne znam zasto će ti i kako neko može da koristi premier, pored onakvog
Vegasa.
Najveća mana kod Premier-a je što on radi sa onim ne standardnim FPS-om.

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.