| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HD Videos Editor |
Odgovori
|
| Korisnik | |
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: HD Videos EditorObjavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 15:43 |
|
treba mi program u kojem mogu da pravim video al u HD rezoluciji...nesto tipa Ulead Video Studio za DVD-ove (a mozda ima i za ovo ,nisam siguran) i Pinnacle Studio...te programe ja imam al su malo starije verzije pa ima samo za pravljnje u DVD...
nadam s da razumijete sta mi treba... pozz i hvala unapred |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 20:31 |
|
npr. Sony Vegas
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 20:40 |
|
Sve je to ok, ali da li imas neku HD kameru pa si snimio taj HD materijal, da bi sad pravio nesto sa njim, ili hoces od ove divx rezolucije(divx filmove/serije) da pravis HD Video? Ako je ovo zadnje, ne znam zasto bi to radio...
Imas i u nero(one full verzije) 6,7,8 ili 9 takve Video Editor-e, gde mozes da pravis HD video. |
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:18 |
|
I ja tipujem na Sony Vegas 8.0 sa PLUGIN-ovima.
I naravno ako si snimao kao što kolega ice kaže nekom HD kamerom uz sony vegas ova tri plugin-a su najbitnija i kompatibilni su i sa sound forgeo-om Waves X-Click (za ukljanjanje pucketanja) Waves X-Crackle (uklanja dio šuštanja, uvijek koristim "normal" preset") Waves X-Noise (odličan plug-in za noise removal) |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 18:42 |
Nemam HD kameru,ali takodje nemam u planu pravit HD video od divx koji je manji od 800x600...tako da kao sto kazete nema smisla to radit....ali hvala za vam mnogo ste mi pomogli... Ima li to program ADOBE PREMIERE PRO CS4 ili neka ranija verzija? pozzz |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 19:17 |
|
pa od ceka mislis praviti hd film,ako nemas hd kameru?
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 19:24 |
|
neznam ni ja trenutno,za sad mi samo treba program a ovo je jedino mjesto koje sam nasao da se obratim,a mogu pravit od drugih snimaka,serija,filmova i slicno( recimo najbolje djelove,nebitno) TO JEL TAKO NIJE ZABARANJENO,NARAVNO AKO JE SAMO ZA MOJE POTREBE???
pozz |
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 00:43 |
|
Ne znam zasto će ti i kako neko može da koristi premier, pored onakvog
Vegasa. Najveća mana kod Premier-a je što on radi sa onim ne standardnim FPS-om. |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |