| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hawking (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hawking (2004)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2014 u 06:32 |
|
Hawking (2004) ![]() IMDb Režija: Philip Martin Scenarij: Peter Moffat Žanr: Biografski, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 90 min Benedict Cumberbatch ... Stephen Hawking Michael Brandon ... Arno Penzias Tom Hodgkins ... Robert Wilson Christian Rubeck ... Reporter Lisa Dillon ... Jane Wilde Phoebe Nicholls ... Isobel Hawking Matthew Marsh ... Dr. John Holloway Anastasia Hille ... Nurse Susan McClean Adam Godley ... Frank Hawking Peter Firth ... Sir Fred Hoyle Rohan Siva ... Jayant Narlikar Film je dramatizacija dijela života Stephena Hawkinga, autora poznatog svjetskog bestselera 'Kratka povijest vremena'. 1963. godine 21-godišnji Stephen Hawking je saznao da će umrijeti za dvije godine, dijagnosticiran mu je ALS, amiotropska lateralna skleroza, bolest motoričkih neurona. Usprkos bolesti i uz pomoć ljubavi svoje djevojke Jane, Stephen je preživio i došao do najvećeg znanstvenog otkrića svih vremena, definitivnim dokazom Einsteinove teorije velikoga praska, za koje je 1978. godine primio Nobelovu nagradu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |