| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ha-Shoter Aka Policeman (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ha-Shoter Aka Policeman (2011)Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2014 u 15:47 |
|
Ha-Shoter (2011) * Policeman * ![]() IMDb Režija: Nadav Lapid Scenarij: Nadav Lapid Žanr: Drama Jezik: Hebrejski, Engleski Država: Izrael Trajanje: 105 min Yiftach Klein ... Yaron Yaara Pelzig ... Shira Michael Moshonov ... Oded Menashe Noy ... Michael Michael Aloni ... Nathanael Gal Hoyberger ... Ariel Meital Barda ... Nili Shaul Mizrahi ... Hila Rona-Lee Shim'on ... Hila's Father Ben Adam ... Yotam Intelektualna politična drama donosi nam pogled na etnična i socijalno-ekonomska trenja u Izraelskom društvu. Jaron je član elitne policijske protiterorističke jedinice koji obožava svoj posao i drugarski duh među svojim suradnicima. Njegov osobni život postaje sve uzbudljiviji, naime sa ženom očekuju dijete i svakog momenta može postati otac. Međutim, Jarona čeka i profesionalni izazov, uhvatiti se mora u koštac sa radikalnom, nasilnom grupom koja poljulja njegov pogled na svijet i shvati da u njegovoj državi divlja rat koji nema nikakve veze sa Palestincima. NAGRADE: Film je dobitnik 9 nagrada i 12 nominacija Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |