Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Harry Potter and the Deathly Hallows Pt. I (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Harry Potter and the Deathly Hallows Pt. I (2010)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:26
Onda ćeš morati čekati do ljeta... LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:30
Neka isplati seWink
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:31
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Neka isplati seWink

Za knjigu definitivno!
Za film... Dalo bi se razmisliti... LOL

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:32
Frend koji je pročitao zadnju je rekao da nikako nebi i moglo sve stati u jedan dio koliko toga ima za ispričati i pokazati.I vjerojatno bi se ljudi razočarali koji su knjigu čitali da se malo prikaže.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:34
Mene su malo razočarali 4.5.6 dio dosta toga mi fali pogotovo u 6 trebao je biti još mračniji po mome.Nisam nekako dobio taj utisak baš ali svejedno je film dobar.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:36
Istina. Filmovi su izostavili neke detalje iz knjiga koje po meni ne bi trebali biti izostavljeni, ali to je film...
Istina, sedma knjiga ima previše detalja koji kompletiraju čitavu priču, ali po meni mogli su film puno bolje odraditi.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:46
Vidim da voliš fantasy SF jesi čitao šta od K.A. Applegate meni je zakon Everworld ima  12 knjiga.To bi trebalo isto prebaciti u film.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:51
Nisam čitao to... Zabilježit ću pa vidjet sad preko zime uhvatit malo vremena... Wink

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 00:01
A Terry Pratcet discworld 36 novela imaLOL Težak je za čitati ali kad uđeš u to onda je strava ima i dva filma o Discworldu Hogfather i The Colour of Magic vjerojatno si ih več gledao.Glumi del iz mučki u oba dvaLOL 
Na vrh
shvaban View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shvaban Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:01
Koliko vidim nasao sam od IMAGiNE link za skidanje.. hoce li biti prevoda ?
Na vrh
amirkamber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amirkamber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 20:07
Hp filmovi su odlični, zajedno sa Lord of the rings najbolji filmovi za mene.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2010 u 00:49
btw izasao neki dobar relase? da znam da skinem
Na vrh
T&B View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T&B Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2010 u 00:59
Izašao je TS.
Koliko sam uspjela malo pogledati, nije loš. Wink
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2010 u 01:05
Originalno postovano od strane T&B T&B piše:

Izašao je TS.
Koliko sam uspjela malo pogledati, nije loš. Wink
Hvala,bacio sam TS ImagineWink
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2010 u 19:05
Ispadnaa  dve versii na DVDScr-TS :

Harry Potter ATDH p1 2010 DVDScr-TS XViD AC3 - DD (Kingdom-Release)

Harry.Potter.And.The.Deathly.Hallows.2010.DVDSCR-TS.XVID.AC3-KiNGS
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.