Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hardverska pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hardverska pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hardverska pomoć
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 23:08
Jučer sam si kupio ladicu za hard i sve lijepo prošlo kod spajanja dok nisam upalil kompjutor i metnul disk i upalil ladicu.Tad se kompjutor jednostavno zagasi.Na disku je sve naštimano na secondary slave tak da to nije.Moje mišljenje je da napajanje zeka.Ako ko ima odgovor neka ga reče(napiše)
Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 08:39

problem ti je možda u tome što je ladica napravljena za drugi tip diska...tj.kabel u ladici

s druge strane možda ni kablovi nisu ok.....

a ono što je vrlo vjerojatno je da ako imaš nekoliko uređaja u kompu a nekvalitetno napajanje može ti se zbog toga gasiti a neki su čak uspjeli i ponešto skurit na taj način

saki
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 15:18

cuj imao sam slican problem ali sa pržilicom---------

meni se kad sam ga upalio automatski ugasio!!!! ako imaš te simptome

probaj si propuhati ram memoriju jer ti je možda malo prašina zasrala.........

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:53
Sredio sam ladicu nije bilo ništa nego sam ja isprobavao sam starim hardom koji je ata 66,a nabavil sam od frenda na udma133 i sve je radilo.Ipak hvala
Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 18:25
vidi vidi ipak sam bio u pravu.....nabavi ladicu za odgovarajuci hard i sve je ok
saki
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.