Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Happy Gilmore 2 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Happy Gilmore 2 (2025)

Happy Gilmore 2

Happy Gilmore 2 (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Happy Gilmore: 2

Godina:

2025

Žanr:

komedija, sportski

Trajanje:

114 min

Režija:

Kyle Newacheck

Scenarij:

Adam Sandler
, Tim Herlihy

Glavne uloge:

Steve Buscemi
  >  Bad Neighbor Pat
Adam Sandler
  >  Happy Gilmore
Christopher McDonald
  >  Shooter McGavin
Ben Stiller
  >  Hal L.
Haley Joel Osment
  >  Billy Jenkins
Julie Bowen
  >  Virginia
Dennis Dugan
  >  Doug Thompson
Jackie Sandler
  >  Monica
Lavell Crawford
  >  Slim Peterson
Conor Sherry
  >  Terry
Philip Schneider
  >  Bobby
John Daly
  >  Self
Benny Safdie
  >  Frank Manatee
Sadie Sandler
  >  Charlotte
Ethan Cutkosky
  >  Wayne
Sunny Sandler
  >  Vienna
Bad Bunny
  >  Oscar Mejias
Maxwell Friedman
  >  Gordie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Happy Gilmore 2 (2025)
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 16:10
vidljivo umorni sandler, i loša režija. dobre strane: prisjećanje na prvi dio, ima par ok fora. sve u svemu, može se jednom pogledat, ali...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 21:49
Loše dakle 😂 da i ne pokušavam onda bolje. Zbilja nisam voleo prvi film, zapravo me delom i čudi da se odlučio za nastavak baš Gilmore-a. Kontam da je tada to bio uspešan film pa neka je i Sandler vezan za taj lik, tek mislim da je mogao koješta bolje izabrati za ponoviti. Sjajno funkcioniše sa Drew Barrymore npr. No dobro de, ne brinem za uspeh njegovih filmova, neka mu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 22:07
Pa i ja delim mišljenje , ima i svoje što sam pogledao videh na forumu  zbog rasterećenja, a na čekanju xyz filmova,  pa rekoh hajde, mada njegov film koji najviše volim je ipak  `Punch-Drunk Love` relativno skoro repriyirah.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 22:44
Dabome, Punch Drunk Love je prelep film a Sandler ubiVa tamo, vrlo dobar Uncut Gems, i tamo ovaj odličan, samo da je dalje od tipičnijih detinjastih filmova/uloga i bole ga brige.

No, glede komedija i filmova koji bi mogli imati finih nastavaka priča, pre bih mogao videti Wedding Singer 2 ili 50 First Dates 2 npr. Mada mi je nastavaka generalno preko glave u 95% slučajeva, to iznad kažem tek u smislu ako su mu baš prislonili pištolj na čelo, pa eto, imao bi on tu izabrati makar ponešto, za šta mislim da bi bili zahvalniji filmovi za videti a da to eto nije baš morao biti Happy Gilmore 2.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2025 u 03:47
da, i meni su isto ispred happya 50 first dates i wedding singer. dobra opaska za drew i njega.
Aaa?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2025 u 15:49
Oni se baš upadljivo gotive privatno, što se uvek dalo osetiti i na ekranu, iskrenije deluje, hemija je odmah drugačija, ruku na srce i priče tih filmića su univerzalnije, likove je (meni) lakše voleti, nisu ni kakvi tipični ljubići kakvih je svuda. Mada je i poslednje što ma kome tu fali to da se priča na silu, nepriodno, veštački nastavlja x godina kasnije isključivo zbog uspeha originalnog filma, tako se najlakše i dolazi u ovako jalov period za kvalitetniji, zabavniji film kakvom bi se vredelo radovati.
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 23:21
Šta reći, Sandler, njegova porodica i prijatelji, okupili se snimili komediju, i za to mi je skroz okej, čovjek živi san. Milioner, druži se sa istom ekipom, dovodi poznate osobe, snimaju gluposti, smiju se, uživaju. Nisam ni očekivao ništa više, čak je i prevazišao niska očekivanja. U današnje vrijeme loše komedije meni je ovo leglo, ali svakako ništa posebno, ko voli Sandlera uživaće... 6,5/10
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2026 u 18:21
Sandler u svom elementu i u nastavku jedne od njegovih boljih komedija iz 90-ih. U projekat su uključene i njegove ćerke, supruga, majka. tako da se radi o maloj porodičnoj filmskoj manufakturi. Blesavi likovi u uvrnutom scenariju fino se snašli, jer se uglavnom sve svodi na dobro zezanje. Opuštajuće za gledanje, bez naprezanja moždanih vijuga.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,362 sekundi.