| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hannibal Rising |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hannibal RisingObjavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 18:06 |
|
Pozz ljudovi, evo mene nakon duze vremena
skidoh upravo ovaj release Hannibal.Rising.2007.CAM.XViD-FuZe pa sam poso pisat titlove Znam da je CAM release, ali mozda ce valjati i kad bude DVDRip ili Screener, pa ako je netko vec poceo prevodti nek javi tu da se ne mucim bezze pozz |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 18:10 |
|
Samo ti njega prevodi,pa ce ga neko uskladiti kad izadje dvd rip.Bili bi ti zahvalni
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
monkey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 18:51 |
![]() ![]() ![]() Ažurirao monkey - 12.Veljaca/Feb.2007 u 18:51 |
|
![]() |
|
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 1027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 20:28 |
|
da ne otvaram novi topic, ovaj vikend, nakon što vam izripam onog yankee zulua što sam obećao, bih preveo hitchera(2007) takodje cam jer zasad nema boljeg...tako da ako netko ima titl il radi, nek se javi i uštedi nam svima vrijeme..
|
|
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |