| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ham-jeong (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ham-jeong (2015)Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2023 u 04:43 |
|
Exchange (2015) Bračni par posle traumatičnog pobačaja, muževljeve smanjene potencije, u pokušaju da se vrate u normalu odlaze
u dubinu kakve šumske ostrvske provincije, gde ih čeka nesvakidašnji par i još grđa trauma, ako uopšte izvuku žive
glave... Rekoh, mahom mi je prijao iako je priča ponegde neuverljiva, centralni par glumački neubedljiv, treći čin predvidljiv
ali pomaže to što je film neambiciozan, nije obećavao mnogo pa da bi razočarao, valjda mi se i dopala ta njegova
prizemnost, falio mi je jedan takav, uslovno rečeno laganiji zalogaj na filmskom meniju, iako je ovaj pre brutalan
negoli lagan u kakvom bukvalnom smislu. Finale je moglo makar nešto spektakularnije pružiti, no daj šta daš.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |