| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hak kuen (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hak kuen (2006)Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2021 u 01:27 |
|
Prijevod je uradila inge666 👍
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2021 u 11:15 |
|
Dabome, ne mogu doći gotovo ni do jednog filma koji mi se gleda 😡
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 15:43 |
|
Ako koga zanima, ono što sam sve pronašao poslao sam mu na pp i obrisao prethodnu poruku. A one koje zanima kakav je film... Bombon! Ne najbolji, ali svejedno bombon. Naivac
dobrog srca koji se zna tući se odbija boriti u nelegalnim borbama gdje
se na klađenju vrte velike pare, ali popusti kad ga nagovori poznanica u
koju je potajno zaljubljen. Sve pare koje zaradi, dijelit će njih dvoje. Film kombinira dva dijela, naizmjenično. Prvi je borba, uglavnom jedan na jedan. Koreografije i scene su fantastične, uživancija za gledanje, ovo su radili pravi majstori zanata. Znamo da je gluma, a svaki udarac je toliko realističan da zaboli i gledatelja. Drugi je ljubavna priča dvoje iz opisa. Na
žalost, ove scene nisu tako dobre i moja sumnja pada na loš engleski
prijevod (svaka čast Inge koja se s tim morala izboriti i koliko toliko
prevesti da ne bude loše). Možda sam u krivu, ne znam kantonski pa nisam skroz siguran, ali ako se gleda baš u glumce, vidi se što se događa. Pa ako scene i nisu tako dobre, priča je svjetska i daleko od holivudskog saharina. Već na početku vidite i posumnjate o čemu je riječ. Lik je zateleban toliko da ne primjećuje ništa, samo želi ugoditi cici. A cica je proračunata štraca kojoj je samo do para, 'ebo romantiku. Neću
otkrivati dalje, ali pripremite se i na više od jednog podteksta, da ne
spominjem izbore o povlačenju iz (nelegalnog) posla, probuđenu savjest,
propuštene prilike i nekoliko sporednih likova koji dobro govore - ali
junak ih uglavnom ne sluša iako ih čuje. Film je samo htio biti zabavan, ali i da ima nelošu priču. Ne da je uspio, nego ako se mene pita nadmašio je cilj. Volio netko ili mrzio kung fu, volio netko ili mrzio ljubavne filmove, ovaj molim gledati pod obavezno.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 17:52 |
|
Došao i ja, ladno, do ovog filma 🥳🎈🥳 courtesy by JoxerTM. O filmu, jasno, tek kada ga pogledam. 🙂
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 18:12 |
|
Ma stajao mi je u bilješkama stoljećima jer ne stignem ali baš ne stignem... Muka me uhvati kad vidim koliko ih još nisam pogledao, a kao, trebali bi biti više od dobri. Da ti nisi pitao još bi ovaj čamio na popisu tko zna do kad. U principu kad netko bumpa bilo što da nije drama/war/history/biography, nastojim to odmah skinuti s kur... Vrata. ![]() U ovom slučaju jedan manje na listi za pogledati, a jedan više u kućnoj kolekciji za "uvaljivanje" po komšiluku.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:25 |
|
Vidi koliko je sati...gledam već sat + vremena vražijih 14 minuta... BSPlayer mi iz nekog razloga ne daje drugi (originalni) ton, hindu je jezivo sinhronizovan, uz to i ne volim ikakve sinhronizacije pa čije god da su (ne računam Italo filmove 1960-ih i '70-ih).
Media player classic mi dozvoljava originalni ton, ne i titl 😄 Vratih opet film na BS, no domaći titl sam greškom pustio, za drugu verziju je, ne mogu da pohvatam ko kome šta priča, piči ranije. I dalje ni upola problem koliko vražiji hindu. 😡 😄 Pored svega, glavna žeMska je, verovali ili ne, iritantnija i od hindu sinhronizacije. Sažaljeva lika jer je klovn, pošten i cool posao. I pravi scenu u restoranu jer joj je mrsko bilo da pročita pravila kupona. Za par minuta na ekranu mi je podigla pritisak. Do sada bi završio jedan film i počeo drugi. 😔 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:41 |
|
Napisao sam ti u komentaru na resync. BS = uninstall i zaboravi da to smeće postoji. MPC = je li ovo 2021 ili 1921? Pa tko te playere uopće više koristi? Možeš komotno oba. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:52 |
|
Nisam ni gledao koju verziju titla skidam, za hindusa sam skinuo tvoj resync koji je za drugi rip, ne znam kako sam prevideo ingin, suštinski nebitno jer je eng ok meni, ne znam zašto se pravim pametan sa domaćim titlovima, ne ide mi očito, niti sam navikao da skidam titlove odavde, naravno da ću zbrljati 😄
Nisam ja instalirao išta, standardna situacija - bez kućnog neta, doneo/instalirao mi je lik koješta, kada se sredim sa netom, srediću taj brlog. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2021 u 22:23 |
|
Film krcat manama ali i Jing Wu talentom. Koreografija borbi mi je bila fina, dinamična, delom uzbudljiva. Uopšte wu shu u rukama (nogama, laktovima...) nadarenih majstora, uz pomoć dobrih koreografa, zbilja izgleda opako dobro.
Likovi i priča, te pogotovo kakve moralne pouke...su ono zbog čega sam često kolutao očima. Finale, pa još i šekspirovsko, tonom kao da je iz kakvog drugog filma, pitah se da li je Godfrey Ho umešao tu prste. 😄 No dobro de, meni nije zbilja presudno bitno to čime je režiser/scenarista želeo da poentira, ima nečega u toj tragičnosti materijalizma, voleo bih ipak da je to drugačije postavljeno, ja svakako uživah u borbama i harizmi Jing Wu-a, dižu film iznad proseka, žanrovski pogotovo. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2021 u 22:33 |
|
To ti se zove: pussy power. ![]() Komarac se onda zaletio na svjetlo pa se spržio. Ili osa sletjela na sok mućavac pa se utopila. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2021 u 22:46 |
|
Sudbinom junaka bode noir, neka i površinski, u finalu je taj ton (između ostalog, da nije idilične, gorko-slatke scene pašnjaka nebeskog 😄), samo je ambijent morao pržiti noir od starta da bi to bilo to. Femme Fatale lik je meni oduvek bio žanrovski manje bitan. U većini meni top 10 noir filmova je i nema uopšte. Okolnosti i sama priroda junaka u noir filmu, su ono što ga (po meni) gura/vuče u neizbežni sunovrat. Lako je kriviti žeMsko 😄😄😄
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2021 u 00:03 |
|
Nema tu lako je. Pa nedavno se jedan lik ovdje ubio kad ga je cura ostavila. I
propustio si nešto. On, da je gledao jedan ovakav film, shvatio bi da
mora zbrisat, ona bi dobila mahanje, a on bi odje.o sve i otišao s
trećim kotačem. Međutim, on je neiskusan, a ona ga je ščepala kandžama toliko da on potpuno ignorira poziv u pismu gdje ga lik poziva da svrati. Nesreća
u svemu tome je da je taj treći skoncentiran na svoj problem i nema se
kad bakćati s nečijom toksičniom ljubavi, da nije toga, možda bi uspio
otrijezniti glavnog lika. Nisam bezze napisao "pod obavezno". Zamisli. A za drama/history/war/biography pišem "preskočiti". Tko je tu onda lud? ![]() Da se razumijemo, film prikazuje jedan socijalni ekstrem. Nisu sve žene "bič" niti su svi muški ovoliko slijepi, a niti svi prijatelji odsele onda kad najviše zatrebaju. Ali neću više o ovome, previše je tu mogućeg spojlanja. U planu mi je odguliti sad za vikend seriju, korejsku naravno, koju odgađam već podulje vrijeme. Bez romantike. Triler.Ažurirao JoxerTM - 21.Kolovoz/Aug.2021 u 00:13 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2021 u 08:40 |
|
Ma u noir filmu (je lako) a u životu činimo svakakve gadosti jedni drugima. No mislio sam baš na taj česti femme fatale model u noiru. Meni najmanje bitan u žanru, ogromna većina tih filmova koji su mi najbliži i najbolji (In a lonely place, Set-up, Clash by night...itd) uopšte nemaju motiv privlačenja/izdaje zanosne, prevrtljive žene. Ima gorih stvari od strasti, zaljubljenosti i izgaranju na žarulji. Nevezano za RL i crnu hroniku, tek za moj afinitet ka noiru.
Ažurirao puppet_master - 21.Kolovoz/Aug.2021 u 09:21 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |