Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gyakufunsha kazoku aka The Crazy Family (1984) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 01:02 |
Gyakufunsha kazoku aka The Crazy Family (1984) ![]() ![]() Režija: Gakuryû Ishii Scenarij: Gakuryû Ishii, Norio Kaminami Žanr: Komedija, Drama Jezik: Japanski Država: Japanski Trajanje: 106 min Uloge: Katsuya Kobayashi ... Katsuhiko Kobayashi Mitsuko Baishô ... Saeko Kobayashi Yoshiki Arizono ... Masaki Kobayashi Yûki Kudô ... Erika Kobayashi Hitoshi Ueki ... Yasukune Kobayashi Obitelj Kobayashi je napokon dobila priliku preseliti se iz svojog malog i tjeskobnog stana u Tokyu u prigradsku kuću svojih snova. No tada nastane kaos, kuća je naime pod najezdom termita, a obitelj počinje pucati po šavovima: sin Masaki tako opsesivno studira za ispite te počinje gubiti razum, kćerka Erika nesvjesna svega fokusirana je samo na svoju audiciju, djedu Yasukuniju se počnu prikazivati slike iz Drugog svjetskog rata, otac Katsuhiko zabrinut za stanje obitelji počinje misliti da se mogu izlječiti samo grupnim samoubistvom. Preveo: Filaret ![]() |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1057 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na prevodu. Filaret je uvek prevodio posebne filmove.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |