Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Guardians of the Galaxy Volume 3 (2023) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Kuja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2009 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2023 u 13:56 |
Lik je Adam Warlock kojeg glumi Will Poulter a ne obratno. Ccc... Inače, meni su novi Guardiansi odlični. Možda malo predugi, al generalno, dobar kraj serijala.
|
|
mile969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2013 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Eto ne znam, ali meni je ovo daleko najslabiji film i trilogiji pun patetisanja i gomile nepotrebne muzike. U prva dva dela muzika je tu da pojača scene, dok u ovo prosto štrči brz ikakvog smisla i na trenutke kao da gledam mjuzikl!
Adam Warlock lik bukvalno protrči u filmu kroz tri scene i to je to, s tim da je ova treća kao neko njegovo iskupljenje.
Prestao da gledam Marvel u bioskopu ali rekoh ovu su Guardiansi i ne mogu da omanu, kad ono međutim i da pogledao prva dva filma da obnovim pre gledanja ovog, bolje da nisam jer možda bi mi se i dopao!
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je ovaj film odlican. Ne znam meni su inace Guardiansi najbolji iz Marvel serijala iako do filma nisam ni cuo za njih. Ne secam se kad me je ovoliko puta nasmejao neki film. Opet ima fenomenalnu muziku ,iako vise volim stariju muziku pratim i ovo novo i ne mogu da shvatim kako sam propustio ovu pesmu Florence and the machine "The dog days are over", Faith no more i ostale ,zaista izvrstan izbor uostalom kao i uvek. Ma proletelo mi dva i po sata.Inace nije ovo kraj serijala,ko je gledao crtanu seriju(koja je inace izvrsna isto)znace o cemu pricam.
|
|
Cibalius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2019 Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
kao i do sada Guardians of the Galaxy najbolji od Marvela :)
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4534 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Glazba u filmu - vrh! Humor - tu i tamo. Priča... Spašavanje vojnika jazavca, a ono... ništa posebno. Zabavno. Gledati.
|
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan!
|
|
KrazyM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 237 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Marvelovi filmovi su u globalu otišli kvragu davno, ali u Guardianse sam se zaljubio od prvog dijela. Daleko bolji su sami za sebe nego kad su u filmu s ostalim Marvelovcima.
Iz nekog razloga film mi je JAKO svidio i pogledao sam ga 3 puta u 3 dana u kinu. Humor ne pali uvijek, neke stvari su malo patetične, ali glazba je genijalna. Mišljenja sam da Marvel više neće moći napraviti ovakve filmove kao što su Guardians otkad je Gunn otišao, jedini je napravio nešto drukčije a da nije 'in-your-face woke' drukčije. |
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je ovo najbolji od ova tri Guardians of the galaxy filma. Iznenađujuće dobra priča za standarde Marvelovih filmova.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1442 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ima li promocije lgbtwfghy kulture i medija?
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Uf Mizi mislim da nema koliko se secam,jedino nesto malo u vidu zajebancije
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Naravno da ima, šta si mislio. Svakih pet minuta se dvije, dvoje ili neodređenospolci drpaju ili žvale. Znaš da u neki likovi GMO zvjerinjak, tek li oni plaze jedno po drugom međusobno. Najbolje od svega je brzorastuće drvo, pa ako orangutani u prirodi od drva rade dildo, naravno da će toga biti i u filmu. Eto, sad možeš početi gledati. |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Joxer sve ja razumem tebe sto je tebi cudno sto ljudima to smeta ,ali moras da razumes da ljudi jednostavno ne vole to da gledaju i smeta im tako nesto. Nije to ugrozavanje prava drugih ako ja to ne prihvatam i ne volim. Brate ne slazem se sa time i ne moze me i ne treba me niko naterati na to da ja prihvatim. Neka snimaju sta hoce nek stavljaju u svaki film to je stvarno njihova stvar a moja je da li cu da gledam ili necu ,i niko mi ne moze uskratiti pravo da kazem da mi se to ne svidja i da necu da gledam.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1442 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako me neko pita, nikada nisam voleo Ćuvare.
Meni na dušu. Ali, ako se agresivno promoviše neki pokret koji nije u skladu sa mojim uverenjima, onda mi to smeta. Sve razumem, ali neke stvari ne odobravam jbg. |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni su Guardians extra ,sve mi se svidja ,zabavni su ,glumacka ekipa odlicna,muzika uvek izvanredna u filmu .Prica ko prica manje vise u svim tim marvel i dc filmovima je jedna te ista prica na vise nacina ispricama
Ali ovde je to bas drugacije uradjeno |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Najviše sam voleo Iron Mana. Prvi deo pogotovo.
Najveće razočarenje su mi Hulk i Captain America. Voleo sam Infinity War i prvi dr Strange. Sve ostalo mi je nebitno. |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ama trolam balavurdiju. A ovo drugo, na žalost nemam vremena da prevedem stvari zbog kojih bi popovi dobili moždani udar. Jedan dan ću imati.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58020 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je bio dovoljno zanimljiv, ako izuzmem to da mi je čitav taj univerzum u kome obitavaju Marvel junaci izrazito dalek i bez veze, kao i to što sada pogledam otprilike svaki uvrh glave sedmi film koji izbace, ako i toliko, pa mi poneka referenca ne pomeri ravnu liniju ič. Junake je lako (manje-više) voleti, poneka pošalica mi je znala biti zanimljiva, iako ih evo posle 4-5 dana ne bih znao ponoviti, svideo mi se poneki blesavi deo (sveopšti ples npr, ili refleksija pucačine u maniru zlatnog doba hongkongškog heroicbloodshed filma), uprkos svemu i dalje sam najblaže rečeno prezasićen Marvel filmovima uopšte, prvi Guardians mi je bio izrazito osveženje, sada mi je nivo uzbuđenja negde na nivou gledanja poslednje epizode neke od serija koje tobože pratim, svakako momentalno zaboravim film i sve ono što bi trebalo da me čini zadovoljnim. Kombinacija faktora, od, rekoh, prezasićenosti, potom same činjenice da, takođe rekoh, to sve generalno nije moj broj, kao i toga da objektivno nije lako sa tolikim vražijim nizom filmova održati (meni) pažnju i kakvu tobože radost filmske magije sa ma koliko kao dragim junacima i sav taj džez. No, baš zato što mi uprkos svemu išta tu nije odveć smetalo, čak ga i odgledah do kraja, ostaje utisak da je sve tu odrađeno kako dolikuje, sa dovoljno interesantnim temama i podtemama, neka i očekivano, bez iznenađenja, još jedan uspeh, ili nešto tome blisko, korporativnog hollywooda. Pa gde god kog đavola ja, sa svim mojim filmskim afinitetima, bio u svemu tome.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Joxer
Ondak se izvinjavam ,balavurdija aka Mizi i jest malo za trolovanje i zajebanciju posto voli on sve nas malo u mozak. A sto se tice prevodjenja tih nekih filmova sto se mene tice moze
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 8791 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa šta znam, nije ono što tražim, daleko od toga, ali dovoljno interesantan, mada definitivno priželjkujem da druge kinematografije usavrše superhrohjske filmove, teže tome, ozbilnjiji su u suštini, ne treba mi te komike na silu, ali da li su vodjeni prodjom ili šta već, ali imaju dobru podlogu, ne znam, uvek nešto fali. Nadam se, da će biti bolji.
|
|
canijel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 01.Studeni/Nov.2022 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Definitivno najslabiji u trilogiji, nije loš, ali se osjeti taj novi smrad što je prisutan u Marvelu, silan humor, film nebitan, mogao se i ne snimiti, jedina velika svjetlost ovog filma je priča oko Roketa, prelijepa priča i poruka, negativac takodje dobar, Star Lord super, sam kraj je ekstra, ali uvod i prvih sat filma užas, efekti iako su dobri zasmetali su mi dok sam gledao, ne znam sta oko njih ali nesto nije u fullu. Sve u svemu zabavan film, može se gledati i zabaviti, ali sam očekivao malo više od Guardiansa, iako sam se iskljucio od marvela skroz od ovog projekta sam očekivao malo bolju priču i značajniji nastavak. Sve u svemu 6,5/10
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |