Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GRESKA U KORACIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GRESKA U KORACIMA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tritan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tritan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GRESKA U KORACIMA
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2007 u 03:14

Hoce li neko izbaciti i resiti problem ili mi reci gde da skinem ispravan prevod za The company 2007 na tri diska...

Imam neki prevod koji je 1:30h a film mi traje 1:43h kasni i ne uklapa se nikako....staaaaaaaaaaa da radimmmmmmmmmmDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDead
goldy
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2007 u 08:59
'ebi ga.. ti imas uncut verziju
zasuci rukave pa prepravi sam....

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
SethHka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SethHka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 18:08
    Ne Vjerujem da je uncut verzija, na imdb-u ne pise da i postoji takva verzija. Inace titl uz malo shiftanje za 2. DVD valja (govorim za BluRay rip verziju serije).
A ne poklapa se 1.DVD samo zato sto pol prijevoda fali, tj. jos nije izdan Engleski titl za BluRay na engleskom, a svi se baziramo na onom titlu koji je isao nedavno na TNT televizijskoj postaji.
Moramo se malo strpiti, netko ce vec zasuci rukave, samo se nadam da ce 3.DVD sljakat isto ko i drugi , jel mi se neda skupljat prasinu 13.5 GB na hardu zbog jednog titlica

Ažurirao SethHka - 27.Studeni/Nov.2007 u 18:10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.