Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gongjak (2018) |
Odgovori |
Korisnik | |
dzabaludin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 08.Svibanj/May.2019 u 23:41 |
Odličan korejski špijunski film. Ne zato što sam ga ja preveo, već upravo zato sam ga i preveo, jer mislim da ga vrijedi pogeldati. Zorno pokazuje istinitost one Čorbine: "Za ideale ginu budale" ili one nepoznatog autora "Politika je kurva". A ima dosta sličnosti s politikama na Balkanu - svima treba neki neprijatelj kako bi se održali na vlasti.
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prijevod je uradio dzabaludin 👍
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1299 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan film. Preporuka.
|
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
odličan korejanski film, takođe preporuka filmofilima
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8795 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Podseti me drugi spijunski na dati. U svakom slucaju ima elemente i drame, ali je spijunski politicki triler dobro realizovan na osnovu dostupnih prica date osobe, posle je jedan novinar pretocio u mislim dve knjige, malo dramatizacije, istina je negde tamo, uopsteno bio mi je zanimljiv.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58021 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni, koji ne volim ikakve špijunaže i političke filmove, je zapravo prijao, istina na prvom mestu zbog Hwang Jung-mina, mada mi je i tema bila donekle interesantna (nije da me inače zanimaju odnosi Severne i Južne Koreje, trenutni a kamoli oni iz devedesetih, ako se išta tu i menja, tj ono što se nama sa strane uopšte i predstavlja) ali je film ljudski pre svega, sveden, bez preterivanja, konačno špijuni koji nisu kakvi akcijaši, obučene ubice, nema razbijenog (ž)migavca, bez krvi i mrtvih na sve strane, film nam prosto govori o igrama obaveštajnih službi, politici, novcu, održanju, nadi za promenama, svejedno u koje se već okruženje smestili ljudi, sve je i svuda isto sa našom prirodom, karakterima, težnjama. Začudo nisam osetio dva i nešto sata iako se film objektivno i ne može pohvaliti kakvim pa tempom, prosto je gluma bila na odličnom nivou, lako mi je bilo ući u cipele gosn našeg junaka sa teškim zadatkom infiltracije i čupanja informacija sa one strane. Vredi.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |