Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gongjak (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gongjak (2018)

Gongjak

Gongjak (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Operacija špijun

Godina:

2018

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

137 min

Režija:

Jong-bin Yoon

Scenarij:

Jong-bin Yoon
, Sung-hui Kwon
, Myeong-chan Park

Glavne uloge:

Antonin Baryel
  >  Agency for National Security Planning Agent 1
Jeong Sori
  >  Lee Hong-seol
Yong Chae
  >  Hwang Byeong-cheol
Seung-bae Jeong
  >  Secretariat Executive
Kim Hyeon-Ok
  >  Female Real Estate Agency Boss
Joo-hee Jo
  >  Jo Myeong-ae
Gi Ju-bong
  >  Kim Jong-Il
Hwang Jung-min
  >  Suk-young Park
Kim Eung-soo
  >  Department Head Kim
Lee Sung-min
  >  Myong-un Ri
Ju Ji-hoon
  >  Mu-taek Jong (as Ji-hun Ju)
Cho Jin-woong
  >  Hak-seong Choi (as Jin-woong Jo)
Jung-in Choi
  >  Seok-yeong's Wife
Park Jin-young
  >  Professor Kim Jang-hyeok
Bo-Kwang Choi
  >  Seok-yeong's Wife
Kim Hong-pa
  >  Kim Myeong-soo
Seung-ik Baek
  >  Security Agent 5
Ji-Heon Cha
  >  Section Chief Jeong's Wife
Byung Mo Choi
  >  National Assembly Member Yoo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gongjak (2018)
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2019 u 23:41
Odličan korejski špijunski film. Ne zato što sam ga ja preveo, već upravo zato sam ga i preveo, jer mislim da ga vrijedi pogeldati. Zorno pokazuje istinitost one Čorbine: "Za ideale ginu budale" ili one nepoznatog autora "Politika je kurva". A ima dosta sličnosti s politikama na Balkanu - svima treba neki neprijatelj kako bi se održali na vlasti.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2019 u 16:22
Prijevod je uradio dzabaludin 👍
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2019 u 17:33
Odličan film. Preporuka.
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2019 u 20:58
odličan korejanski film, takođe preporuka filmofilima
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2022 u 21:43
Podseti me drugi spijunski na dati. U svakom slucaju ima elemente i drame, ali je spijunski politicki triler dobro realizovan na osnovu dostupnih prica date osobe, posle je jedan novinar pretocio u mislim dve knjige, malo dramatizacije, istina je negde tamo, uopsteno bio mi je zanimljiv.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2022 u 00:59
Meni, koji ne volim ikakve špijunaže i političke filmove, je zapravo prijao, istina na prvom mestu zbog Hwang Jung-mina, mada mi je i tema bila donekle interesantna (nije da me inače zanimaju odnosi Severne i Južne Koreje, trenutni a kamoli oni iz devedesetih, ako se išta tu i menja, tj ono što se nama sa strane uopšte i predstavlja) ali je film ljudski pre svega, sveden, bez preterivanja, konačno špijuni koji nisu kakvi akcijaši, obučene ubice, nema razbijenog (ž)migavca, bez krvi i mrtvih na sve strane, film nam prosto govori o igrama obaveštajnih službi, politici, novcu, održanju, nadi za promenama, svejedno u koje se već okruženje smestili ljudi, sve je i svuda isto sa našom prirodom, karakterima, težnjama. Začudo nisam osetio dva i nešto sata iako se film objektivno i ne može pohvaliti kakvim pa tempom, prosto je gluma bila na odličnom nivou, lako mi je bilo ući u cipele gosn našeg junaka sa teškim zadatkom infiltracije i čupanja informacija sa one strane.  Vredi. 

The Spy Gone North Review – The Hollywood Reporter
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.