Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gone in sixty seconds
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

gone in sixty seconds

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: gone in sixty seconds
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 17:34
Koji je k... s titlovima za ovaj film. ima ih masu a svi su za ku**c.
Ne mogu nigdi nac pristojan titl. Sve sam ih probao uskladit sa subtitle workshopom al nema sanse.
jel iko zna mozda gdje bih mogao nabavit normalan titl.
Usput jel ima neko titl za film Sid and Nancy
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 18:36
Ajd malo pročitaj tutorijale za uštimavanje titlova, imaš ih na sajtu! I malo korigiraj ton, jer takvim tonom ti nitko neče pomoć, jer djeluješ bahato Wink
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 07:24
Sto si ti fincukast, slusa metallicu a grozi se sitnih psovkica?
No dobro.
Radim s subtitle workshopom vec dugo tako da jako dobro znam ustimavat, nije u tome stvar, ponavljam.
Jednostavno sam probao jedno 10 titlova s neta stavit i nikako ustimat ( kad stavim prvi dijalog i zadnji dijalog na adjust to je dobro al sve izmedu ne valja ), pa mi nije jasno da je stavljeno toliko titlova za taj film a svi u banani.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 08:06
ma nemoguće je da nisi uspio! Jesi namjestio frame rate, jesi pogledao da prijevod slučajno na kraju nema ime prevodioca ili nešto slično što nema veze s zadnjom rečenicom u filmu ili na početku, jer ti to može zaje cijelu koncepciju...mislim, zvući mi nemoguće da niti jedan nisi uspio naštimati.
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 09:26
Ma ime prevodioca uvijek izbrisem, takoder i sve gluposti do prvog dijaloga (tu mislim na ono, scenarist, ime filma isl.).Prvi dijalog stisnem start kao i uvijek a zadnji dijalog stisnem end i na kraju adjust, kao sto sam tisucu puta do sad napravio i film bude uskladen.
Al s ovim nikako tako da ne mogu vjerovat da od 7,8 titlova za taj film na ovom siteu a nijedan ne valja.
Pa pitam jel ima ko taj film a da mu valja prijevod.
Mozda nesto ne valja sa subtitle workshopom al do sad sam uskladio na stotine filmova i uvijek je sve stimalo.
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:25
Evo mene opet.
Covjek mi je poslao na privat titl za ovaj film i kaze da njemu savrseno stima na dvd rip-u al meni je opet u kurcu.
Sad jedino objasnjenje je da sam skinuo neku sjebanu verziju filma.
Uglavnom kad sam skidao file ime fila je bilo
Gone i sixty seconds.2000 UNRATED.DC.DVDrip itd.
Sad gledam na wikipediji da film traje 1 i 57 min a ovaj sta sam ga skinuo 2 h i 7 min.
Jel se ko razumije u ove opise tipa unrated i slicna sranja.
Mozda sam skinuo neku verziju filma koja nije bila za u kino i ima neke dijelove izbacene ili nadodane. Jel to moguće
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 10:52
moguce je    skinuo si produzenu verziju   brijem
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 12:08
Pa HALO, normalno da ti ne štima kad si skinuo UNRATED verziju! Tebi treba titl za unrated verziju,znači ta verzije je produžena s nekoliko scena...
Pa to si trebao odmah napisati da ti treba za UNRATED...
Sad ti preostaje ili vidjeti postoji li nedgje titl za unrated, ili lijepo u workshopu ručno uštimavati svaku liniju i tamo gdje ti fali koja rečenica prevesti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.