Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gold (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2022 u 16:05 |
Prijevod je uradio Arbok 👍
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije za svakog.Mene ova tema i inace zanima, pa mi je bas leglo.Zlato, pohlepa, prezivljavanje.Pustinja na kraju sveta u Australiji.Hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 34334 |
I meni se dopao. Spor je, izrazito tmuran, sav u pustinjskim goletima, sve te mušice, divljina, upeklo sunce, plihovi na koži, dok smrad truleži ljudske prirode zna posebno da zamrači ionako već siv film.
Više sam voleo, naravno, Blago Siera Madre npr, no efektan je i ovo filmić. Eto Zac Efron nije samo utegnuti popularni klinac. Kada ga ovako poprskaju govnima i muvama, bace ga u sprženu bestragiju sa divljim psima, škorpionima i zmijama, dodaju ogroman grumen zlata u koji će gledati i truliti u toj panorami, ispadne glumac od njega.
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 306 |
Film nije za svakoga , loše .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |