Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gledanje divx na tv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

gledanje divx na tv

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
gad01 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gad01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: gledanje divx na tv
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 16:01
zanima me kakva je prosjecna kvaliteta slike ako spojim komp na tv. imam 72cm tv, pa me strah da ce slika biti losa
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 19:53

Koju graficku karticu imas?

Meni je komp spojen s tv-om preko Ati-jevog Radeona 9000 i imam sasvim solidnu sliku.

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 20:40
Velicina ekrana ti igra ulogu u kvaliteti divx-a, tj. sto sliku sa istom pixelizacijom razvuces na vecu povrsinu logicno da ce biti losija...medjutim postoji tu caka jer tv od 72cm gledas sa znatno vece udaljenosti...tako da je slika, moze se reci (zavisi od kompresije) vrlo dobre kvalitete....Trebaju ti i kvalitetni kablovi za dobru sliku...
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 12:37

Ja imam sranje od graficke tak da je losa kvaliteta slike

Na vrh
gad01 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gad01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 14:31

ja sad namjeravam kupiti graficku s tv outom

zombie: kolko dođe ati radeon 9000 

Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 15:14

Koju graficku preporucate za gledanje divx na tv ( cijena oko 1000 kn )

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 18:29
Pa kupi koju ti misliš da bi tebi bila dobra!!!!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 19:31
sad si uzmite ili ati 9600pro ili 9800pro
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 22:50

Pa znam to i sam ali da li vi imate nekakvu preporuku ( to je bila bit pitanja?! )

Imao sam ati 9600 pro od hitech i nije mi se pokazala bas stabilnom ,mozda sam bas ja naletio na skart ali eto tako je kako je ?!

Mislim se uzeti neku ati-evu sa VIVO ,sto mislite da li to ima smisla davati pare za koji omjer kvalitete i cijene ?! ( znam da je bitan proizvodac ,mislim se uzet Gigabyt-ovu)

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 23:56
Ako već uzimaš pro i ako daješ veće pare za grafičku uzmi čisti ATI!
Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 04:03
Meni dobro radi GF5200FX 128MB, ali imam 55cm Sharp tv.
Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 11:19

kako to mislis cistu ATI-jevu ?!

Što preporucas npr.....

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 12:46
I'll be back
Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 13:12

Nema veze sam cu napravit najbolje

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.