Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gisaengsu: Deo Geurei AKA Parasyte: The Grey (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2024 u 12:02 |
Dobra serija. Iznad (korejskog) proseka za serije ovog tipa. Nema preglumljivanja, nema urlanja prilikom razgovora, nema onog iritantnog "ššššš" kada su kao nesto ljuti, pa pocnu to da razvlace.. Ima par sitnica koje su bez veze.. Npr. cemu mlataranje glavama kada se biju? Verovatno misle da to ostavlja bolji utisak. ;) Sto se mene tice, skoro sve je na mestu. Ocena 7.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je radjeno na osnovu mange, čitao sam al sam zaboravio, a i nema puno, imaju dva filma koje nisam gledao, ima anime, ovo je bilo zabranjeno u Kini, jel ta priča, i jel završena pošto je sezona 1, pošto tu i nema mnogo da se razvija u više sezona. Ako ne ko zna nek javne
![]() |
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 317 |
Zavrsena serija. Prica je zaokruzena, mada su na samom kraju ostavili prostor za novu sezonu. Licno, mislim da je nece snimati.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9107 |
Hvala na odgovoru ![]() Pa pretpostavio sam, tu i nema prostora za vise ako se uyme u obzir broj epizoda i duzina trajanja, ali ipak stoji da je otvorena za nastavak, pa sam zato pitao. Stavicu na listu nego me i anime mami da je pogledam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |