| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gilmore Girls: A Year In The Life (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gilmore Girls: A Year In The Life (2016)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 19:05 |
|
Gilmore Girls: A Year In The Life (2016) ![]() Režija: Amy Sherman-Palladino Scenarij: Amy Sherman-Palladino Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 1 sezona, 4 x 90 min Lauren Graham ... Lorelai Gilmore Alexis Bledel ... Rory Gilmore Scott Patterson ... Luke Danes Kelly Bishop ... Emily Gilmore Rose Abdoo ... Gypsy / Berta Keiko Agena ... Lane Kim Matt Czuchry ... Logan Huntzberger Sean Gunn ... Kirk Gleason Nakon skoro deset godina, na male ekrane vraća se popularna serija 'Gilmore Girls' kao mini serija od četiri epizode sa naslovom 'Gilmore Girls: A Year in the Life'. Serija je postavljena u vremenski okvir jedne godine, a svaka epizoda će se odvijati u drugom godišnjem dobu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2016 u 19:22 |
|
Kao neko ko je gledao celu seriju Gilmore girls, moram da kažem da sam razočarana.
Jedina svetla tačka su Emili i Paris, njihovi likovi, ali i same glumice. Lik Rori je u odnosu prema originalnoj seriji zemlja-nebo. Lorelaj je prosečna. Ima dosta totalno nebitnih scena koje traju predugo, a bitne scene traju prekratko. I ne oseća se onaj poseban odnos između Lorelaj i Rori, koji je bio okosnica serije. Iako je prošlo toliko godina, serija nekako nastavlja tamo gde je stala, što je loše. Kraj serije samo donekle ima smisla, jer su scenaristi već imali u planu kako serija da se završi pre 9 godina. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |