| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ghost Stories (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 243 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ghost Stories (2017)Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2018 u 17:40 |
|
Prijevod je najavio x200sx ⚡
|
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 18:40 |
|
Nisam pod dojmom, nimalo! Od mene 3/10
|
|
![]() |
|
Mufa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 23:24 |
|
Kako kaže u jednom starom dobrom ex-yu fimu - la bezzeze, kraljica karmina. Ni priče ni zaključka. Da ležim u zatvoru, pobjegao bih od projekcije. Odgledah do kraja i ne znam što. Mazohizam.
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11392 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2018 u 14:37 |
|
Malo je onako više art, koliko to horror može biti. Sve se labavo veže na već viđen kraj, pa iznenađenje nije baš punch in the face. Pitao sam se kako se to može dokazati, baš ta 3 slučaja. Po čemu su posebni, eto kraj je odgovorio. Ništa spektakularno....
|
|
![]() |
|
shiba87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 20:50 |
|
Odgledah ovaj film i moram reći da je po mom mišljenju ovo apsolutno remek-djelo. Vidim da se ljudima nije dopao film kao horor. Međutim, ovaj film je mnogo više od pukog žanra. Moram reći da je ovo fascinantan prikaz stanja uma komatoznih pacijenata. Kreator priče je moždana aktivnost, lišena tjelesnog impulsa, a opet dovoljno sposobna da na osnovu spoljašnjih faktora formira priču, koja koliko god nerealna bila, postaje logična posledica stanja u kojem se nalazi glavni lik. Onaj ko je radnju filma postavio na ovakav način, odlično je znao šta radi, pa je kockice posložio do apsolutnog savršenstva, ostavljajući za sobom ostvarenje vrijedno divljenja.
Ažurirao shiba87 - 06.Veljaca/Feb.2022 u 22:23 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:06 |
|
Da mi je remek-delo i nije, ali mislim da je nezasluzeno od publike dobio lose ocene, i sa prethodnim komentarima se ne slazem, secam se da mi se tada svideo, taj narativ koji se i uvija a istovremeno i lepo slozio na kraju.
Ažurirao AlexDeLarge - 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:11 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77253 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 22:38 |
|
Šta si izmenila miss shibičice?
Aha, postaje "jedino" logična... Pomislih da ćeš radije izbaciti drugo "Moram reći" Perfekcionista dakle, ma svakako sjajno pišeš, jedino što eto meni ovo možda ipak ne bi bila bliska priča, ježim se na pomisao kome. ![]() Ovako napamet nekim svojim delom me možda podseća na Cell (2000), ono je bio lud i originalan film, stilski i vizuelno sjajan, avaj i dalje meni dalek.
|
|
![]() |
|
shiba87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 22:56 |
|
Vjerovatno misliš na onaj sa Dženifer Lopez. Dopao mi se, ali ne znam koliko ih mogu uporediti. Ipak je ovaj ostavio ozbiljniji utisak na mene, a takav utisak iskreno nisam očekivala. 🙂
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77253 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 23:03 |
|
Pa da, doduše rekoh da je napamet
, nemam predstavu o ovom filmu zapravo. Brine me to "artsy" Robinovo, potom koma, dok se kod "moždane aktivnosti" već potpuno gubim Eto, ubedila si me ipak, gledaću ga nekom prilikom sigurno.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 18:08 |
|
Neloš film. Nije me unezverio, no mnogo bih tražio ako bih tako šta očekivao.
Dopao mi se taj klasični šmek britanskih horor antologija iz sedamdesetih, nema ikakvog preterivanja, krvi do kolena, apsurdnih bizarnosti niti sadizma kojima nas prečesto pokušavaju plašiti danas. Old school horor sa akcentom na osećaj teskobe, delom i na misteriju u potrazi za odgovorom na "šta se kog đavola dešava"...ili zašto. Tu i tamo se zna koristiti danas omraženim "jump scare" scenama, no zbilja su efektni ti momenti, ni najmanje izlizani. Možda i razumem npr robinovo razočarenje finalom, kao i fascinaciju gospođice Shibe istim, miličica beše voli snove, njihove putanje i značenja, Robi pa moguće kulminaciju horora u upravo tom, hororičnom tonu, zaokružiti konkretnim užasom sa takvim i obrtom. Mada šta ja znam o drugima, iako film pogledah isključivo zbog vas. Meni je pa prijalo nešto drugo, rekoh već iznad, ne odveć tipična, zapravo originalna priča sa refleksijom nekog drugog vremena u kojem su horori imali drugačiji izgled, motiv i stil kojim nas gađaju. Voleo bih da ih je više ovakvih. Kome ne prestaju da me užasavaju, sam pojam me goni u nemire.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |