| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ghasideyeh gave sefid Aka Ballad of a White Cow (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ghasideyeh gave sefid Aka Ballad of a White Cow (2020)Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2022 u 15:36 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2024 u 18:17 |
|
Zanimljivo, nema komentara.
A znate koja je radnja? Iranska svakodnevica, sudbina svakog drugog građanina tamo:
Budući da je ovaj forum u zadnje vrijeme prepun wannabe Iranaca, da ih razveselim. Maryam Moghaddam i Behtash Sanaeeha koji su režirali gornju "Baladu o bijeloj kravi" ne smiju doći na Berlinski festival gdje će biti prikazan njihov novi film "My Favorite Cake". Koji čak nije šamarčina iranskom vijeću ofucanih kozojeba, nego čista priča o običnim ljudima, ljubavni film, o starijim ljudima. Iran im je zabranio da idu predstaviti svojih ruku djelo. Što još reći, nego gadi mi se taj Iran još više nego prije. Treba li čekati 22. stoljeće da ova zaostala gamad koja im je na vlasti pokrepa već jednom i da puste umjetnike da rade svoj posao? Ažurirao JoxerTM - 16.Veljaca/Feb.2024 u 18:24 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2024 u 20:59 |
|
Dobro i ti si wannabe Iranac kad gledas iste. i komentarises ih.
Ažurirao AlexDeLarge - 16.Veljaca/Feb.2024 u 22:19 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2024 u 23:13 |
|
Ne ne. Ja gledam sve što je u Iranu zabranjeno, a kazna je vješanje. Ili prisilni rad odakle se niko ne vraća živ.
Ne samo u Iranu. Gdje god je nešto forbidden fruit, to ima prioritet. Pa neće meni tamo najobičniji zločinci protiv čovječanstva određivati što ću ja gledati samo zato jer imaju atomsku doma. Režimski autori me ne zanimaju ma koliko dobri bili. Bilo čiji, nagledao sam se dosta toga i neću više. Ažurirao JoxerTM - 16.Veljaca/Feb.2024 u 23:22 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2024 u 00:14 |
|
Dakle slazemo se da si wannabe Iranac, zasto onda mazohisticki pristup gledanja filmova da bi ti se gadilo, nego bolje da uzmes `rezimske` koji oplemenjuju, koji su divni ( ne prikazuju ulepsanu sliku, cak naprotiv). i univerzalne price. Ali dobro, to sto je bilo zabranjeno bas naprtotiv ja sam se toga nagledao, cak su bili zabranjeni skoro svuda u svetu, tamo krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih sam gledao sa starijima, kad je islo ispod ruke i donosili iz inostranstva, i kad se ...., a sad mi prijaju ti fini sa lepim zivotnim porukama.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2024 u 02:40 |
|
Dakle ne slažemo se.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |