| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ghahreman (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ghahreman (2021)Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2022 u 15:16 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
Munzeland
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2022 u 19:53 |
|
Au šta ja odgledah umesto na pola da prekinem
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2022 u 20:38 |
|
Slazem se sa recenzijom samo bih nesto ukratko dodao. Klasicna drama o svakodnevici u stilu to je zivot, realna prica sa kojom se susrecemo cesto u razlicitim oblicima a priori ili a posteriori , i nece se verovatno mnogima svideti. Meni je maestralno realizovan film, likovi i radnja, klasicna drama o svakodnevici skoro u svakoj zemlji i drustvu u danasnje vreme, samo su norme i intenziteti drugaciji, u zavisnosti od kulture, a sustina u osnovi ista . Mas-mediji nisu samo "porotnici" nego i "tuzioci, sudije i dzelati". Drama u stilu kao otvaranje u sahu ( drustvo/tema) i onda nakon toga specificne varijacije otvaranja (situacija i ljudi) u sahovskoj partiji, jedan potez (ovde triler) otvori sasvim nov tok, kako se kaze nema u dosadasnjim zabelezenim odigranim partijama taj potez, unosi nove promenljive u jednacinu, pa postaje kompleksnija za resavanje, pa tako i gledaocima ostavlja prostor za razmisljanje. Zanimljive su mi i facijalne ekspresije glavnog glumca, karakteri , temperamenti i nacini ponasanja ostalih pojedinaca u sistemu. Istina je negde tamo,pravda nekako uvek izmice, interesi zvezde vodilje, empatije i kompromisa sve manje, humanost,hm ima je, ali ju je dehumanizacija skoro uvek potiskivala i nekako saterala u cosak , nekako uvek krenes "srecu" da trazis a cesto naidjes na probleme. Mislim da je odlicno izostavljena potpuna prica o dugu, ali i da je porodica oslonac i da je ljubav neosvojiva tvrdjava.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 10:20 |
|
![]() |
|
dzems0
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 20:32 |
|
Taman da da odgledam, kad pročitah komentar munzelanda...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |