Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Geukhanjikeob (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Geukhanjikeob (2019)

Geukhanjikeob

Geukhanjikeob (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ekstremni posao

Godina:

2019

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

111 min

Režija:

Lee Byeong-heon

Scenarij:

Se-Young Bae
, Se-yeong Bae

Glavne uloge:

Jin-Hee Jang
  >  Sun-hee
Yoo Je-Yoon
  >  Cameraman
Jeong Jae-kwang
  >  Gungpyeong Port uniformed police
Kim Ji-yeong
  >  Captain Ko's wife
Ryu Seung-ryong
  >  Captain Ko
Lee Hanee
  >  Detective Jang
Lee Dong-yong
  >  Nail salon mahjong man 1
Kim Jong-soo
  >  Chicken restaurant owner
Joon-seok Heo
  >  General Manager Jung
Jin Seon-kyu
  >  Detective Ma
Lee Dong-hwi
  >  Young-ho
Myoung Gong
  >  Jae-hoon (as Gong-Myoung .)
Gong-Myoung
  >  Jae-hoon (as Gong-Myoung .)
Hyun-min Yang
  >  Hong Sang-pil
Lee Joong-ok
  >  Hwan-dong

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Geukhanjikeob (2019)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2019 u 00:23
Prijevod je najavio Black Raven ⚡
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2019 u 12:49
Zanimljiva akciona komedija. Preporuka, ocena 7/10.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2019 u 14:08

Bravo Ravene care!

Što gajiš Južnokorejsku filmsku baštinu.Smile
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 10:53
Meni je ova vrsta humora toliko daleko, da mi je najčešće tokom gledanja filma bilo neprijatno. Srećom pa u toj komediji ima više slojeva, nije baš sve u filmu taj humor na prvu loptu, "vidi nas kako smo glupi" a ni jeftina fizička komedija, ima itekako ljudskosti u tom svetu slabo plaćenih pubova, od kojih poneki npr sa mukom odlazi supruzi kući, od sramote svojih neuspeha, dok film pruža i nešto povremeno zanimljive akcije, mahom i toga u vedrijem, komičnom maniru. Maltene sam navijao za pubove u ovom filmu. Kako bilo nije mi se dopao film, sa lične strane konkretno, nije to ono što ja volim u filmovima, niti ono što volim u korejskom filmskom jeziku. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:02
Pa meni je on ok tad bio, ne znam meni zavisi i da li gledam dve, tri korejske serije za redom, a dati sam gledao izmedju dve drame pa mi je prijao. Cesto se desi, ne ulazim u to kinematografski pa neko prati npr. iskljucivo glumu, ili scenario, ili pak kameru, ili se povezujes sa likovima i pricom, a komika cesto ostavlja razlicitite utiske, i razlicito `deluje`. Meni se npr  Tusabu Ilche Aka My Boss, My Teacher ,ili Haeundae Aka Tidal Wave nisu nesto svideli i jos neki popularni, i npr. da nema nekih ponavljanja dobar mi je i  Paipeulain (2021), ili krimi drama sa elementima crnog humora

Sorido Eopsi Aka Voice of Silence koji mi bas svideo, drugima nije , a i sledeci su mi dobri

Bokmyeon dalho Aka Highway Star

Sisily 2km Aka To Catch a Virgin Ghost

Kasenta Aka Nailed

La-i-eo Aka Liar

Tukabseu Aka Two Cops

Kwijeu Wang Aka The Quiz Show Scandal

I Public Enemy sva  tri dela su mi dobra, samo su nijanse, drugi razlicit ali mi se opet svideo. mnogima nije, samo prvi deo.

Eto samo nekih na prvu koje sam se setio

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:15
Ja ne smem ni da počnem, tako, u jednom postu, da nabrajam naslove koje sam gledao, hehehehe, potrajalo bi, na prvu loptu, poprilično. Slađe mi je po temama ponaosob, konkretnije. 

Dalek je meni to mahom humor, glede korejskih komeNdija, no videću već, volim sam da otkrivam filmiće, da ne znam u šta se upuštam, e onda, kada me iznenade, bez ikakvog očekivanja, još i imaju (kakvu-takvu) šansu da me uhvate nespremnog, pogode metu, ili mi makar budu zabavni, ne moram se stvarno smejati humoru koji se trude isporučiti, dovoljno je da mi bude prijatno dok gledam film, pa šta god već ja video interesantno/zabavno u njemu, ne moram se slagati sa autorom, naravno, svako može videti nešto svoje. 

Ažurirao puppet_master - 12.Prosinac/Dec.2022 u 19:11
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:25
Nije mi cilj bio nabrajanje, vise utisak sta mi se svidelo, mislim da sam i u temama kratko pisao, nego sam stavio samo neke koje su mi ostale onako upecatljive, ima ih jos, ali se vec nabrajalo, npr Joxer i bgv su stavili trilere u jednoj temi, dvadesetak, sto da ne, i ja sa skoro sve navedene gledao kako je KT prevodio, u sustini isao sam redom koju nisam pre toga pogledao, dobro BP je preveo Jakarta, i poceo stare korejske i njih pratim i gledam i nemogu da stignem da prokomentarisem, eto tu sam zakazao sa komentarima, a one popularne kako su izlazili i nisam citao komentare, a nisam ih ni komentariso, (razni agenti, prevaranti, tajne misije)eto retko koja da kazem bas da je losa i da sam prekinuo ( mozda par)  i od navedenih svaku bih preporucio, neka mi se vise svidela, neka manje, ali fine komedije, eto sad se setih Buradeo Aka The Bros, Eoggaedongmu Aka Who's Got the Tape, Miike-ova obrada porodicnog hotela :)  eto i sad gledam malo stariji The Accidentl detective. Pa ne znam meni ta komika prija i opusta me.

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:53
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:35
Ma blesavim se sa time oko nabrajanja ionako, u smislu šale za kog vraga onda pišem po temama ako mogu da izbombardujem jedan duži post i da odem na more (npr) LOLLOL 

Dok van toga, ta vi prvi zvocate (Jox i ti) oko onih vražijih ocena koje članovi katkada ostave u postu, gde (opravdano) niko veze nema šta to zapravo znači i koji deo filma vredi, koji ne vredi, i zbog čega uopšte. Pa time onda i puko nabrajanje naslova ne mora nužno značiti za gledanje/izbegavanje kakvog filma LOL (nevezano za mene ionako, ja ne slušam ikoga išta, volim sam da biram filmove LOL). Doduše, praktičnije bude po temama svakog filma ponaosob, možda i u onoj "preporučite azijski film" ili kako već da se zove, prosto da bi videli ljudi. No, da ponovim, naravno da se glupiram, tek da bi zaživeli forum i ćaskanje, meni ne smetaju stvarno ni ocene a ni nabrajanje, podrazumeva se. Thumbs Up

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:44
Ne ja sam za svaki dao po neki komentar bar svideo mi se, ili pak nije, negde ima i malo duzi, vidis na nisam nabrajao filmove koje nisam komentariso, a gledo sam ih ( od sasave policije, zlikovaca, pa do agenata, operacija, itd,),  pa bar da sam rekao dobar, ne mozes u nekima tolika je ludnica, ima vise likova, pricaju ko navijeni, ili j... lud zbunjenog sta rade, pa sta tu da komentarisem, u stilu ljudi moji pa sta je ovo ;)

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:47
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

praktičnije bude po temama svakog filma ponaosob, možda i u onoj "preporučite azijski film"

Ne znam čemu ta tema kad svi gledaju samo mejnstrim.
Ali neka.
Imat će kad plakati.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:49
A da stavio sam linkove ka prevodima zbog internacionalnih naziva. Tacno je zvocam za ocenu, jer ako je 6/10 ne znam sta je 10/10 i sta je 1/10, tj. nemam kalibraciju skale,da imam ne bih zvocao
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:55
Ne čitam komentare blush(starih tema, ne mislim na to da ne čitam forum dok sam online LOL), blesavih se zbilja, nemam pojma zašta si dao komentar, stvarno je svejedno to sa nabrajanjem Smile

Nemam išta protiv ičijeg ukusa, nego ne mogu da slušam tuđe preporuke jer imam suviše toga planiranog da gledam, ma i da nemam išta, volim to sve i po inerciji, ali svojoj, ne volim tuđe uticaje, neko će mi reći previše o filmu, onda nemam ni to malo iznenađenja, ne volim ni sinopsise, trejlere, predugo sam u ovome, trudim se suzbiti svako predznanje o filmu. A neću ni da me neko otera od filma, ni da ako poslušam npr tebe, onda moram i Joxa, ovog člana, onog, užas, ta neću onda ikada odgledati išta od onoga što planiram sam za sebe LOL A i neću pogotovo da posle bude "e ja sam rekao Puppetu da gleda to i to", jesus. Pa onda da me stalno iznova bombarduje nekim svojim ukusom i preporukama itd.  Napravim tu i tamo poneki izuzetak, naravno.

Well, ništa od ovoga nije preozbiljno, no prosto meni bude najjednostavnije i najlepše da pratim svoje drumove Smile

Ažurirao puppet_master - 12.Prosinac/Dec.2022 u 17:26
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 17:46
Pa eto, podsetih se nekih komedija koje su mi se svidele, pa eto doslo mi da napisem nekoliko po mom misljenju dobrih i zanimljivih korejskih. Pa zasto ne i preporuka za druge kinematografije, nadje se sigurno nesto dobro, pogledacu i reci cu  ne svidja mi se npr ili nista necu reci, ali necu `smarati` u stilu sta si mi preporucio, zasto bih. Slazem se putuj  ili plovi ...Wink

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Prosinac/Dec.2022 u 17:55
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.