Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Geukhanjikeob (2019) |
Odgovori |
Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2019 u 00:23 |
Prijevod je najavio Black Raven ⚡
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1277 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zanimljiva akciona komedija. Preporuka, ocena 7/10.
|
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Bravo Ravene care! Što gajiš Južnokorejsku filmsku baštinu.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58019 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je ova vrsta humora toliko daleko, da mi je najčešće tokom gledanja filma bilo neprijatno. Srećom pa u toj komediji ima više slojeva, nije baš sve u filmu taj humor na prvu loptu, "vidi nas kako smo glupi" a ni jeftina fizička komedija, ima itekako ljudskosti u tom svetu slabo plaćenih pubova, od kojih poneki npr sa mukom odlazi supruzi kući, od sramote svojih neuspeha, dok film pruža i nešto povremeno zanimljive akcije, mahom i toga u vedrijem, komičnom maniru. Maltene sam navijao za pubove u ovom filmu. Kako bilo nije mi se dopao film, sa lične strane konkretno, nije to ono što ja volim u filmovima, niti ono što volim u korejskom filmskom jeziku.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8742 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa meni je on ok tad bio, ne znam meni zavisi i da li gledam dve, tri korejske serije za redom, a dati sam gledao izmedju dve drame pa mi je prijao. Cesto se desi, ne ulazim u to kinematografski pa neko prati npr. iskljucivo glumu, ili scenario, ili pak kameru, ili se povezujes sa likovima i pricom, a komika cesto ostavlja razlicitite utiske, i razlicito `deluje`. Meni se npr Tusabu Ilche Aka My Boss, My Teacher ,ili Haeundae Aka Tidal Wave nisu nesto svideli i jos neki popularni, i npr. da nema nekih ponavljanja dobar mi je i Paipeulain (2021), ili krimi drama sa elementima crnog humora Sorido Eopsi Aka Voice of Silence koji mi bas svideo, drugima nije , a i sledeci su mi dobriBokmyeon dalho Aka Highway StarSisily 2km Aka To Catch a Virgin GhostKasenta Aka NailedLa-i-eo Aka LiarTukabseu Aka Two CopsKwijeu Wang Aka The Quiz Show ScandalI Public Enemy sva tri dela su mi dobra, samo su nijanse, drugi razlicit ali mi se opet svideo. mnogima nije, samo prvi deo.Eto samo nekih na prvu koje sam se setio |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58019 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja ne smem ni da počnem, tako, u jednom postu, da nabrajam naslove koje sam gledao, hehehehe, potrajalo bi, na prvu loptu, poprilično. Slađe mi je po temama ponaosob, konkretnije.
Dalek je meni to mahom humor, glede korejskih komeNdija, no videću već, volim sam da otkrivam filmiće, da ne znam u šta se upuštam, e onda, kada me iznenade, bez ikakvog očekivanja, još i imaju (kakvu-takvu) šansu da me uhvate nespremnog, pogode metu, ili mi makar budu zabavni, ne moram se stvarno smejati humoru koji se trude isporučiti, dovoljno je da mi bude prijatno dok gledam film, pa šta god već ja video interesantno/zabavno u njemu, ne moram se slagati sa autorom, naravno, svako može videti nešto svoje.
Ažurirao puppet_master - 12.Prosinac/Dec.2022 u 19:11 |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije mi cilj bio nabrajanje, vise utisak sta mi se svidelo, mislim da sam i u temama kratko pisao, nego sam stavio samo neke koje su mi ostale onako upecatljive, ima ih jos, ali se vec nabrajalo, npr Joxer i bgv su stavili trilere u jednoj temi, dvadesetak, sto da ne, i ja sa skoro sve navedene gledao kako je KT prevodio, u sustini isao sam redom koju nisam pre toga pogledao, dobro BP je preveo Jakarta, i poceo stare korejske i njih pratim i gledam i nemogu da stignem da prokomentarisem, eto tu sam zakazao sa komentarima, a one popularne kako su izlazili i nisam citao komentare, a nisam ih ni komentariso, (razni agenti, prevaranti, tajne misije)eto retko koja da kazem bas da je losa i da sam prekinuo ( mozda par) i od navedenih svaku bih preporucio, neka mi se vise svidela, neka manje, ali fine komedije, eto sad se setih Buradeo Aka The Bros, Eoggaedongmu Aka Who's Got the Tape, Miike-ova obrada porodicnog hotela :) eto i sad gledam malo stariji The Accidentl detective. Pa ne znam meni ta komika prija i opusta me.
Ažurirao AlexDeLarge - 12.Prosinac/Dec.2022 u 16:53 |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma blesavim se sa time oko nabrajanja ionako, u smislu šale za kog vraga onda pišem po temama ako mogu da izbombardujem jedan duži post i da odem na more (npr)
Dok van toga, ta vi prvi zvocate (Jox i ti) oko onih vražijih ocena koje članovi katkada ostave u postu, gde (opravdano) niko veze nema šta to zapravo znači i koji deo filma vredi, koji ne vredi, i zbog čega uopšte. Pa time onda i puko nabrajanje naslova ne mora nužno značiti za gledanje/izbegavanje kakvog filma (nevezano za mene ionako, ja ne slušam ikoga išta, volim sam da biram filmove ). Doduše, praktičnije bude po temama svakog filma ponaosob, možda i u onoj "preporučite azijski film" ili kako već da se zove, prosto da bi videli ljudi. No, da ponovim, naravno da se glupiram, tek da bi zaživeli forum i ćaskanje, meni ne smetaju stvarno ni ocene a ni nabrajanje, podrazumeva se.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne ja sam za svaki dao po neki komentar bar svideo mi se, ili pak nije, negde ima i malo duzi, vidis na nisam nabrajao filmove koje nisam komentariso, a gledo sam ih ( od sasave policije, zlikovaca, pa do agenata, operacija, itd,), pa bar da sam rekao dobar, ne mozes u nekima tolika je ludnica, ima vise likova, pricaju ko navijeni, ili j... lud zbunjenog sta rade, pa sta tu da komentarisem, u stilu ljudi moji pa sta je ovo ;) |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4477 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne znam čemu ta tema kad svi gledaju samo mejnstrim. Ali neka. Imat će kad plakati.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
A da stavio sam linkove ka prevodima zbog internacionalnih naziva. Tacno je zvocam za ocenu, jer ako je 6/10 ne znam sta je 10/10 i sta je 1/10, tj. nemam kalibraciju skale,da imam ne bih zvocao
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne čitam komentare (starih tema, ne mislim na to da ne čitam forum dok sam online ), blesavih se zbilja, nemam pojma zašta si dao komentar, stvarno je svejedno to sa nabrajanjem
Nemam išta protiv ičijeg ukusa, nego ne mogu da slušam tuđe preporuke jer imam suviše toga planiranog da gledam, ma i da nemam išta, volim to sve i po inerciji, ali svojoj, ne volim tuđe uticaje, neko će mi reći previše o filmu, onda nemam ni to malo iznenađenja, ne volim ni sinopsise, trejlere, predugo sam u ovome, trudim se suzbiti svako predznanje o filmu. A neću ni da me neko otera od filma, ni da ako poslušam npr tebe, onda moram i Joxa, ovog člana, onog, užas, ta neću onda ikada odgledati išta od onoga što planiram sam za sebe A i neću pogotovo da posle bude "e ja sam rekao Puppetu da gleda to i to", jesus. Pa onda da me stalno iznova bombarduje nekim svojim ukusom i preporukama itd. Napravim tu i tamo poneki izuzetak, naravno. Well, ništa od ovoga nije preozbiljno, no prosto meni bude najjednostavnije i najlepše da pratim svoje drumove
Ažurirao puppet_master - 12.Prosinac/Dec.2022 u 17:26 |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa eto, podsetih se nekih komedija koje su mi se svidele, pa eto doslo mi da napisem nekoliko po mom misljenju dobrih i zanimljivih korejskih. Pa zasto ne i preporuka za druge kinematografije, nadje se sigurno nesto dobro, pogledacu i reci cu ne svidja mi se npr ili nista necu reci, ali necu `smarati` u stilu sta si mi preporucio, zasto bih. Slazem se putuj ili plovi ...
Ažurirao AlexDeLarge - 12.Prosinac/Dec.2022 u 17:55 |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |