| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deceit (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deceit (2021)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2021 u 01:36 |
|
Prvu sezonu prevodi padova 👍
|
|
![]() |
|
marina-budimir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Kolovoz/Aug.2017 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 40 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 14:19 |
|
Sadie/Lizzie bio mi je skoro od samog početka antipatičan lik. Iz epizode u epizodu taj osjećaj je sve snažniji, dok ju napokon nisam počela doživljavati kao negativca vrlo brzo. Nije loša serija, vrijedi pogledati, ali lik Sadie/Lizzie nije joj učinio uslugu.
|
|
![]() |
|
niko011
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:28 |
|
Tek sad sam ukapirao da kad ovaj robin12345 napiše recenziju treba samo produžiti dalje bez čitanja. Nije ovo za tebe, radi nešto drugo. Nula zvezdica za trud.
|
|
![]() |
|
marina-budimir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:35 |
|
Shvaćam da su ukusi različiti, ali što god mislio o toj recenziji, trud mu se ne može osporiti.
Ja također mislim da robin pretjerano stavlja težište na ženske uloge, bez obzira je li to nužno ili nije, tu se uvijek zapetlja, ali da se ne trudi to je teškp reći.
![]() |
|
|
marina
|
|
![]() |
|
niko011
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:45 |
|
Ukusi da, ali ne i neukusi. Pogledaj recenziju za Crnu svadbu i odmah posle toga za North Water. Nekako mi se čini da bi recenzija trebala da te navede da nešto pogledaš ili preskočiš. Možda njegove mogu da posluže tako što se odmah odlučiš za suprotno. Bez daljih komentara...
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:53 |
|
Nekorektno i ishitreno je tako nesto izjaviti i pritom nipodastavati neciji trud i rad. O recenziji moze da se komentarise da li je dobra ili nije po vasem misljenju, mozete se i kriticki osvrnuti, i dati argumente zato je to bas tako. Nekad vam se svidi, nekad ne, recenzija ili komentar od iste osobe, mozda vam se uopste ne svidja, to je prirodno, lepota je u razlicitostima. Uzmite samo vi pa napisite nesto slicno pa cete odmah uvideti kontradiktornost izrecenog.
|
|
![]() |
|
marina-budimir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 12:55 |
|
Upravo tako ! Jako je teško napisati recenziju i pritom paziti da nema spojlera. Osim toga nemoguće je ne biti subjektivan i zato mislim da je ova njegova recenzija sasvim u redu. Serija je dobra, čak bih ju i preporučila, ali ima nekih dijelova koji su zapravo nepotrebni. Seriju sam gledala prije nego sam pročitala recenziju i njegova recenzija nije ni mogla biti drugačija. Napisao je upravo onako kako jest.
![]() (function(){window['__CF$cv$params']={r:'6ba5cf288f861cfa',m:'77adac0e6f512a6dfe38768ff6ecdcb48a6037fd-1638964573-0-Aa1VJUHKxGiYoXlhTD5O2xejoweQvHms7In/F3WbPbI8fXQowhYbgvpBL7F2U2NO83/ZnuedQpRMFPtRlOfxqBkZtT2eOYF2z+c9g4RRCvoE16z/Kel7HVejAJfTIwFT6upTHSuVuJpE7IRb3GSxpgWfQkJ5OkcAZjOfdlMFSmXKJ+t6gwqRQdFitjgyzTligw==',s:[0xca4ca871f8,0xcdb26de2af],}})(); |
|
|
marina
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |