Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deceit (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deceit (2021)

Deceit

Deceit (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

kriminalistički

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Eddie Marsan
  >  Paul Britton
Jonah Collier
  >  Boy
Deka Walmsley
  >  Chief Inspector Mike Wickerson
Rob Barton
  >  Plain Clothes Detective
Harry Treadaway
  >  Detective Inspector Keith Pedder
Nathaniel Martello-White
  >  Baz
Charlie Carter
  >  D.C. Martin Long
Sion Daniel Young
  >  Colin Stagg
Anna Tierney
  >  Samantha Bisset
Niamh Algar
  >  Lizzie James
Rochenda Sandall
  >  Lucy
Susan Gillias
  >  Female Prison Officer
Paul Gerrard
  >  Newsreader
Karl Farrer
  >  Uniformed Police
Paul O'Kelly
  >  P.C O'Kelly

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deceit (2021)
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2021 u 01:36
Prvu sezonu prevodi padova 👍
Na vrh
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 14:19
Sadie/Lizzie bio mi je skoro od samog početka antipatičan lik. Iz epizode u epizodu taj osjećaj je sve snažniji, dok ju napokon nisam počela doživljavati kao negativca vrlo brzo. Nije loša serija, vrijedi pogledati, ali lik Sadie/Lizzie nije joj učinio uslugu.
Na vrh
niko011 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj niko011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:28
Tek sad sam ukapirao da kad ovaj robin12345 napiše recenziju treba samo produžiti dalje bez čitanja. Nije ovo za tebe, radi nešto drugo. Nula zvezdica za trud.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:35
Shvaćam da su ukusi različiti, ali što god mislio o toj recenziji, trud mu se ne može osporiti.
Ja također mislim da robin pretjerano stavlja težište na ženske uloge, bez obzira je li to nužno ili nije, tu se uvijek zapetlja, ali da se ne trudi to je teškp reći.Smile
marina
Na vrh
niko011 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj niko011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:45
Ukusi da, ali ne i neukusi. Pogledaj recenziju za Crnu svadbu i odmah posle toga za North Water. Nekako mi se čini da bi recenzija trebala da te navede da nešto pogledaš ili preskočiš. Možda njegove mogu da posluže tako što se odmah odlučiš za suprotno. Bez daljih komentara...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:53
Nekorektno i ishitreno je tako nesto izjaviti i pritom nipodastavati neciji trud i rad. O recenziji moze da se komentarise da li je dobra ili nije po vasem misljenju, mozete se i kriticki osvrnuti, i dati argumente zato je to bas tako. Nekad vam se svidi, nekad ne, recenzija ili komentar od iste osobe, mozda vam se uopste ne svidja, to je prirodno, lepota je u razlicitostima. Uzmite samo vi pa napisite nesto slicno pa cete odmah uvideti kontradiktornost izrecenog.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 12:55
Upravo tako ! Jako je teško napisati recenziju i pritom paziti da nema spojlera. Osim toga nemoguće je ne biti subjektivan i zato mislim da je ova njegova recenzija sasvim u redu. Serija je dobra, čak bih ju i preporučila, ali ima nekih  dijelova koji su zapravo nepotrebni. Seriju sam gledala prije nego sam pročitala recenziju i  njegova recenzija nije ni mogla biti drugačija. Napisao je upravo onako kako jest.Clap

(function(){window['__CF$cv$params']={r:'6ba5cf288f861cfa',m:'77adac0e6f512a6dfe38768ff6ecdcb48a6037fd-1638964573-0-Aa1VJUHKxGiYoXlhTD5O2xejoweQvHms7In/F3WbPbI8fXQowhYbgvpBL7F2U2NO83/ZnuedQpRMFPtRlOfxqBkZtT2eOYF2z+c9g4RRCvoE16z/Kel7HVejAJfTIwFT6upTHSuVuJpE7IRb3GSxpgWfQkJ5OkcAZjOfdlMFSmXKJ+t6gwqRQdFitjgyzTligw==',s:[0xca4ca871f8,0xcdb26de2af],}})();
marina
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.