Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima li neko titl za sledece filmove:
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima li neko titl za sledece filmove:

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mijatovic_86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijatovic_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima li neko titl za sledece filmove:
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2006 u 00:55

Drunken Master   (ovo je prvi deo filma iz 1978 da ne dodje do zabune, jer postoje titlovi za drugi deo filma ovde)

Wayne's World 2 (1993)

Robocop.Directors.Cut.Criterion.Edition.1987.DVDRip.XviD-iNC iTE

The.Road.to.Guantanamo.2006.LiMiTED.DVDRip.XviD-PROMiSE

Day of Wrath

UNAPRED HVALA

Ažurirao mijatovic_86
Na vrh
mijatovic_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijatovic_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 03:59
Zar niko nema ni jedan od ovih titlova ?? 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 10:05
wayne's world 2 imas na sajtu
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 21:53

Ima li neko titl za film:

Thrashin' (1986)

http://www.imdb.com/title/tt0092085/

Ako ste ikada vozili skateboard sigurno ste ga gledali bar 100 puta. Ja jesam!

[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
nenadmorpheus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenadmorpheus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2006 u 21:50
Ima li neko titlove za sledece filmove:

1. Keane
2. Lie With Me
3. Murder In The Hamptons
4. Shadow Dead Riot
5. Choker
6. Stoned

Ako neko ima neke od ovih titlova neka postavi na sajt. Unapred Hvala.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenadmorpheus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 17:02
iIma li neko titlove za seriju The Fresh Prince of Bel-Air (Princ sa Bel-Era) ili za seriju Farscape.

Titlovi mogu biti na bilo kom ex Yu jeziku.
Na vrh
Cakic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 18:53
Originalno postovano od strane nenadmorpheus nenadmorpheus piše:

Ima li neko titlove za sledece filmove:1. Keane2. Lie With Me3. Murder In The Hamptons4. Shadow Dead Riot5. Choker6. StonedAko neko ima neke od ovih titlova neka postavi na sajt. Unapred Hvala.<h1><strong ="title"></h1>

ja imam neki "
chok"

nesto sa bonzur mesje pocinje film mislim neznam tacno
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenadmorpheus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 19:54
@Cakic
Hvala ali ja sada vise nemam taj vilm odavno sam ga obrisao, u svakom slucaju hvala.

Molio bih ostale clanove ako stvarno neko ima prevode za bilo koju od sezona serije Farscape ili
The Fresh Prince of Bel-Air (Princ sa Bel-Era) da postavi na sajtu ili da mi posalje na mail adresu: nndkovacevic@yahoo.com

Unapred zahvalan.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2006 u 01:20
A day of wrath????

Sta  je sa tim filmom? Da li je uradjen prevod?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Juanma B Ulloa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Juanma B Ulloa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2006 u 07:47

Dali ima neko za spanski film ALAS DE MARIPOSA? iz devedesetih

Ažurirao Juanma B Ulloa

Na vrh
jennifer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jennifer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 22:06
pliz moze li me itko uputit kako se skidaju titlovi na hrv. ili srp. ili eng. jeziku tj. nije bitan jezik vec kako se skida title za neki film, ja to nemam pojma, help anybody

Ažurirao jennifer
Na vrh
Juanma B Ulloa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Juanma B Ulloa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 22:11
Kad se ulogujes klikni gore na DIVX SUBTITLES i odi na stranicu sa titlovima, biraj titl i dvoklik na njega i download. To je to.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.