Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The White Lotus (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The White Lotus (2021)

The White Lotus

The White Lotus (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bijeli lotos

Godina:

2021

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Jon Gries
  >  Greg Hunt
Tom Hollander
  >  Quentin
Sabrina Impacciatore
  >  Valentina
Michael Imperioli
  >  Dominic Di Grasso
F. Murray Abraham
  >  Bert Di Grasso
Eleonora Romandini
  >  Isabella
Jennifer Coolidge
  >  Tanya McQuoid-Hunt
Leo Woodall
  >  Jack
Aubrey Plaza
  >  Harper Spiller
Will Sharpe
  >  Ethan Spiller
Meghann Fahy
  >  Daphne Sullivan
Theo James
  >  Cameron Sullivan
Adam DiMarco
  >  Albie Di Grasso
Haley Lu Richardson
  >  Portia
Simona Tabasco
  >  Lucia Greco

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
AUTOR View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AUTOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2023 u 17:27
Kvalitetna serija. Vredi je odgledati.
Scenario dobar. Dijalog izbalansiran i u funkciji. Zanimljivi kadrovi. Svaki lik je "sjeban" na svoj način.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2023 u 22:25
Reprizirah i ovo sa suprugom, mozda mi se sad prva sezona za nijansu vise svidja. Sta sam pisao ne mogu da citam, ali i za ovu seriju preporuka od nas.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2025 u 23:04
Kako citam dobila serija sve moguce nagrade na svim mestima gde se daju nagrade za filmska dili serijska ostvarenja, citam toliko hvalospeva da je serija predobra, odlicna , odisevljeno je veliki broj ljudi a ja bi da pitam dali je ovo stvarno toliko dobra serija ili se forsira neko americko sranje sa tim njihovim ali bas bezveznim humorom, pa da gledamo ovo ili da netupimo dzaba...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2025 u 11:39
Originalno postovano od strane Shadow07. Shadow07. piše:

Kako citam dobila serija sve moguce nagrade na svim mestima gde se daju nagrade za filmska dili serijska ostvarenja, citam toliko hvalospeva da je serija predobra, odlicna , odisevljeno je veliki broj ljudi a ja bi da pitam dali je ovo stvarno toliko dobra serija ili se forsira neko americko sranje sa tim njihovim ali bas bezveznim humorom, pa da gledamo ovo ili da netupimo dzaba...

Jeste i ja sam tada video pozitivne kritike, nisam ispratio oko  nagrada, utisak sam ostavio, svidela mi se malo više kad sam gledao drugi put.

Samo jedan lik spaja prvu i drugu sezonu, i praktično mogu nezavisno da se gledaju.

Šta znam, teško je to znati, ali možeš da proveriš jednu epizodu pa da vidiš da li ti odgovara,  treću sezonu ću gledati, vidim i četvrta u najavi.

Ako hoćeš, a nisi gledao, kao preporuka, a dobre su mi , The Outlaws i Slow Horses.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2025 u 12:43
Naravno da dobija nagrade po "festivalima", kad im ukrajinski ambasador radio kasting i birao glumce. To je "in", biti povezan sa "borcima za slobodu" i "demokratske vrednosti". LOL
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2025 u 21:18
@AlexDeLarge, Ako hoćeš, a nisi gledao, kao preporuka, a dobre su mi , The Outlaws i Slow Horses.,, poceo da gledam the outlaws ali nekako mi nije islo i prestao sam jer mi taj humor nekako bas ne lezi ali serija Slow Horses je odlicna preporuka i vec sam je pre odgledao ali mogu i ja licno da je preporucim da vredi pogledati dok the outlaws , hmm, bas i ne, svakako hvala na preporukama, vise bi ja da uzivam u Ruskim nekim slicnim serijama kao sto je I snova zdrastvujte a pogotovo fenomenalan serijal Mazhor u 4 sezone i 2 dela filma, to je vec nesto( naravno moje licno misljenje i ukus) ali nasprav ovih gore pomenutih( osim slow H ) samo ove dve su po mnogo cemu bolje....https://www.imdb.com/title/tt18250082/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm_0_in_0_q_i%2520snova%2520zdrastvuyte , https://www.imdb.com/title/tt4426042/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_mazhor
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2025 u 22:01
Prvu sam gledao,  drugu nisam, vidim da mi je po imenu nesto poznato ali to je ova https://www.imdb.com/title/tt10027956/, to je mislim u nekoj temi LjubicaSP preporučila, pored drugih koje je preporučivala. Meni se The Outlaws svideo, ok drugome ne prija prirodno, videću za ovu seriju da bacim pogled.  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.