| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The White Lotus (2021) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
AUTOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2023 u 17:27 |
|
Kvalitetna serija. Vredi je odgledati.
Scenario dobar. Dijalog izbalansiran i u funkciji. Zanimljivi kadrovi. Svaki lik je "sjeban" na svoj način. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2023 u 22:25 |
|
Reprizirah i ovo sa suprugom, mozda mi se sad prva sezona za nijansu vise svidja. Sta sam pisao ne mogu da citam, ali i za ovu seriju preporuka od nas.
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2025 u 23:04 |
|
Kako citam dobila serija sve moguce nagrade na svim mestima gde se daju nagrade za filmska dili serijska ostvarenja, citam toliko hvalospeva da je serija predobra, odlicna , odisevljeno je veliki broj ljudi a ja bi da pitam dali je ovo stvarno toliko dobra serija ili se forsira neko americko sranje sa tim njihovim ali bas bezveznim humorom, pa da gledamo ovo ili da netupimo dzaba...
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2025 u 11:39 |
Jeste i ja sam tada video pozitivne kritike, nisam ispratio oko nagrada, utisak sam ostavio, svidela mi se malo više kad sam gledao drugi put. Samo jedan lik spaja prvu i drugu sezonu, i praktično mogu nezavisno da se gledaju. Šta znam, teško je to znati, ali možeš da proveriš jednu epizodu pa da vidiš da li ti odgovara, treću sezonu ću gledati, vidim i četvrta u najavi. |
|
![]() |
|
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2654 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2025 u 12:43 |
|
Naravno da dobija nagrade po "festivalima", kad im ukrajinski ambasador radio kasting i birao glumce. To je "in", biti povezan sa "borcima za slobodu" i "demokratske vrednosti".
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2025 u 21:18 |
|
@AlexDeLarge, Ako hoćeš, a nisi gledao, kao preporuka, a dobre su mi , The Outlaws i Slow Horses.,, poceo da gledam the outlaws ali nekako mi nije islo i prestao sam jer mi taj humor nekako bas ne lezi ali serija Slow Horses je odlicna preporuka i vec sam je pre odgledao ali mogu i ja licno da je preporucim da vredi pogledati dok the outlaws , hmm, bas i ne, svakako hvala na preporukama, vise bi ja da uzivam u Ruskim nekim slicnim serijama kao sto je I snova zdrastvujte a pogotovo fenomenalan serijal Mazhor u 4 sezone i 2 dela filma, to je vec nesto( naravno moje licno misljenje i ukus) ali nasprav ovih gore pomenutih( osim slow H ) samo ove dve su po mnogo cemu bolje....https://www.imdb.com/title/tt18250082/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm_0_in_0_q_i%2520snova%2520zdrastvuyte , https://www.imdb.com/title/tt4426042/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_mazhor
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2025 u 22:01 |
|
Prvu sam gledao, drugu nisam, vidim da mi je po imenu nesto poznato ali to je ova https://www.imdb.com/title/tt10027956/, to je mislim u nekoj temi LjubicaSP preporučila, pored drugih koje je preporučivala. Meni se The Outlaws svideo, ok drugome ne prija prirodno, videću za ovu seriju da bacim pogled.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |