| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Trek Aka Star Trek: The Original Series |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ljubisa-raimovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Star Trek Aka Star Trek: The Original SeriesObjavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 18:54 |
|
Pozdrav,
Ne znam sta se desava i zasto... Elem, u pretrazi za prevodom Star Trek: The Original Series, sistem daje prevod za seriju Harsh Realm... Samo sam to zeleo da kazem... to jest... kako ne vidim gde ja to gresim sa koristenjem, pretpostavljam da je neka interna greska... a i ne mora da znaci... Malo o sebi... koristim bas dugo vasu stranicu u pretrazi prevoda i vi ste mi "default" pretrazivac prevoda... ako to nesto znaci ;) Veliki pozdrav! |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 20:51 |
|
Meni se ne događa to nego nešto drugo. Ako se traži po imenu onda izađu samo ovi prijevodi iako ih ima još: A ako se traži po imdb ID-u, onda se dobiju i ostali kojih nema u prethodnim rezultatima, ali i više od toga: |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14957 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 21:08 |
Pozdrav i ![]() Ovaj problem bolje da si postavio u temi Pohvale, pokude, pitanja, problemi A kod mene kad kucam u napredna pretraga Star Trek izađe 41 stranica, a kad kucam Star Trek: The Original Series izađe kao kod Joxera. ![]() Očigledno raštimano. Čekamo štimera. ![]() |
|
![]() |
|
ljubisa-raimovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 21:19 |
|
hvala vam na ucescu drugari u pokusaju da se rasvetli ova tema
- morao sam ovde jer mi sistem nije dozvoljavao objave u drugim temama... jednu sam pokusao, koja je to bila, ne secam se... tako da nisam imao ni volje ni zelje za jos neuspelih pokusaja... elem, evo sta se desi u mojoj pretrazi i odabiru pregleda svih sezona: https://rs.titlovi.com/prevodi/star-trek-aka-star-trek--the-original-series-57193/(function(){window['__CF$cv$params']={r:'67582cb39b009139',m:'ecfece8e5d6979ea653df00e579405977945479f-1627413097-1800-AcrsPs9eCglaAlVobMrty4/Z/VQPh8LtgF9oc6VmzgQcNEN9pDBgVdlh+EimX68BmK9rrQbw93R/LP7fmygeTuo5g5sEUAiU3GCOuo6ETy/n/jnqBfkWEYHwB5f4eNsdp0WATMYtET38Y6Ups3nU7dMHfKb5gOnXHQZu7uoMKyBx',s:[0x10f1d3bbe9,0xe05bb2f999],}})(); |
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 23:29 |
|
Pa... recimo da su greške ispravljene.
Ako nađete još neki titl pogrešno linkovan ili označen, slobodno javite. Hvala
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14957 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 23:59 |
![]() Aaaaa, vi'š ti šta je pravi administrator-eliminator, očas eliminiše problem,
ne mogu mu ništa ni vrućine. Samo paz'te da mu ne budete problem. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |