Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek Aka Star Trek: The Original Series
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek Aka Star Trek: The Original Series

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ljubisa-raimovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljubisa-raimovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Trek Aka Star Trek: The Original Series
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 18:54
Pozdrav,
Ne znam sta se desava i zasto...
Elem, u pretrazi za prevodom Star Trek: The Original Series, sistem daje prevod za seriju Harsh Realm...
Samo sam to zeleo da kazem... to jest... kako ne vidim gde ja to gresim sa koristenjem, pretpostavljam da je neka interna greska... a i ne mora da znaci...
Malo o sebi... koristim bas dugo vasu stranicu u pretrazi prevoda i vi ste mi "default" pretrazivac prevoda... ako to nesto znaci ;)
Veliki pozdrav!

(function(){window['__CF$cv$params']={r:'67575adb5b1afc65',m:'32d7fc406a746b90cceefef7cb8d5ccca5039782-1627404502-1800-Abq0cuwfud4IvYwm11bTrrTcwbynuNJzN8DTG6jjJNJuoCbQD+UjVGFlL/J+PPIJ1NTHCg2MgQ/8BOtUquiHyBe1hvjoeEhLpPAbPjWcPhLaOKWoZSeIPhKN3fw1rdvvBAocX7vdL26IRzcDz4Zbdptu38jY5Ou0fAg/jKQs9O02',s:[0xad61927834,0x48b7a73dde],}})();
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 20:51
Meni se ne događa to nego nešto drugo.

Ako se traži po imenu onda izađu samo ovi prijevodi iako ih ima još:

A ako se traži po imdb ID-u, onda se dobiju i ostali kojih nema u prethodnim rezultatima, ali i više od toga:

Definitivno je nešto tu raštimano pa molim administraciju da popravi/objedini i ukloni pogrešne (animirane).
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 21:08
Originalno postovano od strane ljubisa-raimovic ljubisa-raimovic piše:

Pozdrav,
Ne znam sta se desava i zasto...
Elem, u pretrazi za prevodom Star Trek: The Original Series, sistem daje prevod za seriju Harsh Realm...
Samo sam to zeleo da kazem... to jest... kako ne vidim gde ja to gresim sa koristenjem, pretpostavljam da je neka interna greska... a i ne mora da znaci...
Malo o sebi... koristim bas dugo vasu stranicu u pretrazi prevoda i vi ste mi "default" pretrazivac prevoda... ako to nesto znaci ;)
Veliki pozdrav!
Pozdrav i   dobrodosli

Ovaj problem bolje da si postavio u temi Pohvale, pokude, pitanja, problemi
A kod  mene kad kucam u napredna pretraga Star Trek izađe 41 stranica, a 
kad kucam Star Trek: The Original Series izađe kao kod Joxera.  Confused
Očigledno raštimano. Čekamo štimera.  LOL

Na vrh
ljubisa-raimovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljubisa-raimovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 21:19
hvala vam na ucescu drugari u pokusaju da se rasvetli ova tema
- morao sam ovde jer mi sistem nije dozvoljavao objave u drugim temama... jednu sam pokusao, koja je to bila, ne secam se... tako da nisam imao ni volje ni zelje za jos neuspelih pokusaja...

elem, evo sta se desi u mojoj pretrazi i odabiru pregleda svih sezona:
https://rs.titlovi.com/prevodi/star-trek-aka-star-trek--the-original-series-57193/(function(){window['__CF$cv$params']={r:'67582cb39b009139',m:'ecfece8e5d6979ea653df00e579405977945479f-1627413097-1800-AcrsPs9eCglaAlVobMrty4/Z/VQPh8LtgF9oc6VmzgQcNEN9pDBgVdlh+EimX68BmK9rrQbw93R/LP7fmygeTuo5g5sEUAiU3GCOuo6ETy/n/jnqBfkWEYHwB5f4eNsdp0WATMYtET38Y6Ups3nU7dMHfKb5gOnXHQZu7uoMKyBx',s:[0x10f1d3bbe9,0xe05bb2f999],}})();
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 23:29
Pa... recimo da su greške ispravljene. 
Ako nađete još neki titl pogrešno linkovan ili označen, slobodno javite.

Hvala Thumbs Up
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2021 u 23:59
Thumbs Up
Aaaaa, vi'š ti šta je pravi administrator-eliminator, očas eliminiše problem, 
ne mogu mu ništa ni vrućine. Samo paz'te da mu ne budete problem.  LOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.