Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRAZIM TITLOVE ZA DARK SIDE OF THE SUN
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRAZIM TITLOVE ZA DARK SIDE OF THE SUN

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
boba_86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRAZIM TITLOVE ZA DARK SIDE OF THE SUN
    Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 11:35
Trazim vec godinu i po dana titlove za DARK SIDE OF THE SUN prvi film koji je snimio Brad Pitt.Nemoguce ih je naci na nasim jezicima,nema cak ni engleskog.Ako neko ima bilo kakvo resenje,zamolicu ga da se javi.Hvala
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 12:57

ja vas fakat ne kontam

prvo... zar stvarno ne znate engleski da ne možete pratiti obični film na engleskom.... filmove kao sto su PRIMER ili Ko se boji virginie vulf... je zaista tesko pratiti bez titla... ali ovi ostali... pogledao sam skoro 1000  divxa bez titla... samo s 5-6 sam imao problema

drugo... taj film ima u videoteci... sigurno... uzmeš film i napraviš titl

Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 22:36
To je lepo od tebe.A da li bi radio titl za dark side of the sun?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 23:32

Originalno postovano od strane groznim-84 groznim-84 piše:

sto se mene tice ja mogu da pratim titl ali ja prvenstveno pisem titlove zbog drugih koji neznaju tako dobro engleski, ja sve sto gledam gledam sa engleskim titlom a ne sa nasim ja sam ipak rodjen u americi i tamo sam ziveo do 14 godine dok se nisam vratio za BGD

bravo majstore! nemoj se gnjavit s tim pittom, imam ga na VHS-u sa titlom i ima ga skoro svaki video klub, ko što čovjek reče. aj prevedi nešto korisno

Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 23:53
nek prevede PANIC IN NEEDLE PARK sa PACINOM iz 1971,npr
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 11:21
ako si zainteresovan za PANIC IN NEEDLE PARK da prevodis,poslacu ti ja disk,nema frke
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 15:05
A da li bi prevodio BRUBAKER sa Redfordom imaju engleski titlovi
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 15:12
au jebote, nisam ni gledala šta je unutra..
zar nema na muli ispravan engleski da ti skinem?
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 16:55
nista te ne kontan

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.