| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sweet Tooth (2021) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 18:29 |
|
Nisam ikada čuo za njega, čuj engleski političar, na silu znam i za par naših, savremenika. Ne znam otkud sam mislio da je neko iz one "izgubljene generacije" američkih pisaca.🤔
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2023 u 18:08 |
|
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2024 u 00:24 |
|
PREDIVNA SERIJA! Upravo sam završio sa gledanjem treće i poslednje sezone, krivo mi je što nema više ali bar je nisu upropastili sa bezbroj sezona..zanimljiva priča sa živopisnim likovima koji su tako posebni…preporuka za ovu divnu seriju ❤️
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2024 u 12:15 |
|
Slazem se sa contritumom, evo i ja poceo trecu sezonu i mogu reci bas je dobra ,nisam jos sve odgledao.Gustiram po malo ali isto svima preporucujem.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2024 u 12:18 |
|
Da dodam serija je inace po stripu istog naziva i moja preporuka i za strip.
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2024 u 00:30 |
|
I, zavrsi se serija. Sta reci... Preporuka za decu do desetak, dvanaest godina. Mada mogu cak i odrasli da je pogledaju ukoliko ne obracaju mnogo paznju na ne rupe, vec rupcage kojih ima na tone. Ocena 6.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2024 u 12:19 |
|
Ne znam ja te rupcage nisam bas ni primetio,mozda nisam ni obracao paznju. Meni licno jedna od lepsih serija koja lepo zaokruzena i zavrsena. Ne bih joj nista ni dodao ni oduzeo.
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2024 u 20:47 |
|
Pa, npr. sta je ta zaraza, kako se prenosi - virusima, bakterijama, pogledom, radio talasima, mrakom, svetloscu...
Smola od drveta u trenutku zarazava ljude udaljene od tog istog drveta, kako, cime... Ili, gde nestade preko 300 mil leseva samo u Americi. Sigurno ih niko nije sahranjivao iz straha od zaraze. Znaci ne radi se o 300 ili 300.000 vec o 300 miliona leseva koji trule, svuda... sire ko zna kakve sve zaraze... jedu ih svi moguci zverovi, insekti, pticurine... Ili ono osnovno.. kako je uopste moguce da se stvaraju, i gde se stvaraju (u materici?) hibridi coveka i neke zivotinje ili ptice.. Da nije prste umesao neki Carobnjak iz Doza.. :D Sta jedu hibridi coveka i zveri a sta jedu hibridi coveka i biljojeda.. Da li oni prvi za veceru calabrcnu ove biljojede.. ;) I tako dalje... I, kad vec pisem.. SPOILER ALERT... Ona Kineskinja Zang (valjda) ispade najpozitivniji lik. Jedina se borila za ljudsku rasu. Sa druge strane, ona djubrad, keva od Jelenka - Gasa i debeli crnac odlucise da covecanstvo treba da se istrebi, a mali govnarko je spasao njih nekolicinu samo da bi mu pravili drustvo dok i oni kao poslednji ljudi ne nestanu sa ovoga sveta. ![]() Znaci serija za manju decu. I, dobro, mozda sam bio pristrasan sa ocenom. Ispravicu... Ocena 5. Zaboravih, pa da dodam.. Da li je ovo uopste decja serija? Mislim, po radnji bi trebalo da bude ali ima scena, npr. kada brat ubija brata, koje nikako ne idu uz "decja". A takvih i slicnih scena ima bas podosta.
Ažurirao klass - 22.Lipanj/Jun.2024 u 20:58 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |