Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matrix Revolutions-Sranje Ili Remekdjelo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matrix Revolutions-Sranje Ili Remekdjelo

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:38

Vidjet ćeš ga "jednog dana" rekla je Proroćište.......

(trenutno je zauzet) ali ćemo ga vidjeti!!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:40
Nekužim ali valjda je zato što ga još nisam pogledao!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:41

Sori pisali smo u isto vrijeme!!!

Pogledajte film Neo je negdje i sigurno je ŽIV!!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 19:46

dobro sad, ne postane super sayan al podsjeća na db

Oprostite kaj sam prepričavao film

sve u svemu meni je dobar film

KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 20:32

Meni je odlićan tek sad možemo mirno spavati jer napokon je ispričana priča zvana MatriX !

Kapetan Kuka
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 16:20

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 16:53
Ja kako neki kažu da sam mepismen(o to već svjedoči i sam sklop rečenica)BRAVO,BRAVO evo pučki toliko.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 16:56
Ne mrzi on krokodile već ih se boji a i ja Tomice no samo onih zlih što se odazivaju na LEO.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 23:05
Koji Leo? Ima ih dvojica na forumu!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2003 u 00:49
Pročitaj polemiku na uplaudima kataloga nožda će ti bit jasnije.Umoran sam od tog kukčića a prepoznatljiv je po nadimcima hexel,neuromancer,ghost i neznam kojim već baucima.Toliko i dao Bog da ga više ne spominjem.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2003 u 21:07
Neznam ko je napisao za mene da neznam gledat filmove.Moje najnovije mišljenje o matrixu je da je fenomenalna ideja za film, ali ljudi ako hočete pogledajte film Antwone Fisher.Film je kratak jasan i Fenomelan.A ako hočeš film dulji onda si lijepo pogledaj lijepo film "Bilo jednom u Americi".Valjda ga neko ima tu na forumu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,363 sekundi.